2777
2789

ولی نگفته نمیدونم چرا  شاید چون مامانم زایمان کردنی رفت خونه شون یه جعبه شیرینی هم برد  شاید خجالت کشیده گفته دیگه شیرینی آورد دیگه برا جشن هم یه کادوی دیگه میاره برا همین نگفته

یا اینکه جشنش خودمونیه

حالا مامانمم میگه زنگ بزن بگو مامانم گفته بود منم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اصلا دعوت نمیکنیم تاریخ مشخص میکنیم هر کی اومد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بگو نگرفتن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

اگ مهمونی مفصل دارن باید میگفت اگ خانوادگیه خب عیبی نداره....مامانت هم اینطور متوجه شدم بخاطر هدیه بردن اصرار داره....میتونه خارج از جشن ی بعد ازظهری بره و هدیه بده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه بار گفتین دیگه می خواست دعوت می کرد خودتونو سبک نکنید

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بابا ول کنین زشته😐😐بزور میخواد دعوت کنه خودشو؟فکر کنم یکم ساده و مهربونید درسته؟

آخه اینجا رسمه به خدا  به زور میگن به منم بگو

تو عروسیه خودم همسایه های مامانم هی میگفت باید به ما هم بگید

مامانت چرا انقد خودش و کوچیک میکنه ‌؟فازش چیه بگو اگه میخواستن میگفتن دیگه همون بار اول هم نبای ...

اینجا به خدا همه میگن به منم بگو تو جشن نوزادی

یا خودشون پامیشن میرن😐

نه تنها مامانم همه اینطورن