2821
2789
عنوان

افسردگی بعد از جدایی

1030 بازدید | 48 پست

تو دوران عقدم شوهرم دو ماهه رفته ازم خبری نمیگیره ادمی که چهار سال دوست بودیم یه روزم قهر نبودیم میگمم بیا حرف بزنیم الکی میکه باشه نمیاد بزرگترام حرف زدن باهاش همه میگن صبر کن ولی من خسته شدم از این بلاتکلیفی از یه دختر شاد اجتماعی شدم یکی که تو خونه خودشو حبس کرده هی میخوام خودمو مشغول کنم نمیشه میرم تو فکر دکترم رفتم خیلی دوره بدیه خیلی دارم عذاب میکشم اونم سه بار رابطه داشتیم بار اخر سه روز بعدش غیب شد خیلی حس بدی دارم شبا از خواب میپرم گریه میکنم مادرم هفده ساله به رحمت خدا رفته پدرمم خونه زندگی خودشو داره منم تنهام بکر کردم ازدواج میکنم دیگه تنها نمیشم بدتر شد کاش ازدواج نمیکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جداشو عزیزم 

ببین ی جمله هست میکه اگه میخای پروانه ها رو بدست بیاری دنبالشون نرو ی باغچه خوشگل درست کن 

توهم رو خودت سرمایه گذاری کن تا سال دیگ این موقع کلی ادم خفن تو زندگیت باشن مرد بیاد تو زندگیت نه نر 

جدا شدن از این ادم بی مسئولیت ک ادمو میزاره تو آب نمک بهترینه 

تو ک نمیخای تو خونه خودت چند سال دیگ‌شوهرت ی هفته بی خبر غیب بزنه اونم با ی بچه بغلت؟  

ورزش ورزش ورزش

هرروز برو باشگاه بعد یکماه هم حال روحیه بخاطر هورمون ها بهتر میشه هم جسمت و پوستت عسلم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

اون مطمئنه تو همیشه هستی راحت ولت میکنه دوباره برمیگرده 

اینبار بهش نشون بده تو بمیری از اون تو بمیریا نیست یجور میندازمت اشغالی انگار ک نبودی از اول 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
ازدواج کردم بیاد تکلیفمو معلوم کنه میخواپ من پا پیش بزارم که همه میگن نه

دختر دوست مامانم هم همین اتفاق براش افتاده،،،، به نظر من این دفعه رو شما پا پیش بزار برو پیشش ازش بپرس علت کارش چیه،،،،

جداشو عزیزم  ببین ی جمله هست میکه اگه میخای پروانه ها رو بدست بیاری دنبالشون نرو ی باغچه خوشگل ...

۲۷ سالمه ارشد دارم تا قبل مریضی بابام کارم میکردم کلی دوست دارم تو اجتماعم فعال بودم الان اصلا نمیخوام با کسی رو در رو شم کسی ازم درباره اونا بپرسه اینستامو دی اکتیو کردم کلا هنه زنگ میزنن کجایی میگم هیچی برا کارشناسی دادگستری میخونم باید هنه اینارو ببندم نمیخوام کسی باهام کاری داشته باشه

اون مطمئنه تو همیشه هستی راحت ولت میکنه دوباره برمیگرده  اینبار بهش نشون بده تو بمیری از اون ت ...

پقتی جرف از جداییو طلاق توافقی میزنه چی بره دیگه تکلیف منو مشخص کنه خانوادمم نمیزارن من برم جلو میگن اونا اقدام کنن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز