2777
2789
عنوان

ب دادم برسید خانما😫

192 بازدید | 24 پست

من نزدیک ۷ ماه پیش رابطه بدون دخول داشتم  )با نامزدم  ک عقد کرده بویم ولی بعدش هیچ علائمی نداشتم 

۴ ماه بعدش ک دل درد و استرس داشتم رفتم سونو آنجا دادم ک همه جی و اوضاع تخمدانم اوکی بود و بارداری نشون نداد 

الان خیلی استرس دارم یبوست دارن گرفتگی لگن هم همینطور ، پریود میشم منتها خیلی میترسم 

ی مدت سینه و کتف و دست چپم خیلی درد داشتم ولی بعد ی هفته ک پریود شدم دردش خیلی کمتر شد و الان فقط یخورده کتف چپم درد دارم 

الان برا اینهمه استرس چکار کنم من😫😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهميدم! یعنی میگی 7 ماهه بارداری الان و سونو آزمایشم اشتباه میگه؟! 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

یعنی وقتی میگن نی نی سایت سرزمین عجایب بیراهه نگفتن . 

ما که همدیگه رو نمیشناسیم اگر شما واقع یه خانم بزرگسالی عقد هم هستی و در استانه ازدواجی عمیقا بهت توصیه میکنم چندتا کتاب در ارتباط با این موضوع بگیر بخون تا اقلا اطلاعاتت در مورد بدن خودت بره بالا . بدونی تا کجا باید نگران بشی چه اتفاقاتی عادیه چه اتفاقاتی علائم . 

یعنی واقعا بعد ۷ ماه ترسیدن حتی خنده دار هم نیست تاسف اوره به نظر من . یعنی یه خانم که در محروم ترین جای کشور هست دست کم دسترسی به اینترنت داره که اومده اینجا . نباید ذره ای اطلاعات داشته باشه از سیستم فیزیولوژیک بدن خودش ؟ 

شما تا حالا خانم باردار هفت ماهه ندیدی اطرافت .؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیدونم😫 از کار و زندگی افتادم از بس فکر میکنم 

نه بابا حامله بودی الان دیگه هفت ماهه بودی و شکمت بزرگ شده بود دیگه کم کم باید یه فکر زایمان می بودی 🤣 نیستی دخترم تازه رابطه بدون دخول هم داشتی بهش فکر نکن اصلا 

🌿❤️🌷