2777
2789
عنوان

ب دادم برسید خانما😫

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
یعنی وقتی میگن نی نی سایت سرزمین عجایب بیراهه نگفتن .  ما که همدیگه رو نمیشناسیم اگر شما وا ...

وایی خیلی خوب بود 

من خیلی لاغرم و تا حالا باردار لاغر از نزدیک ندیدم 

گفتمم ک یبوست دارم تو سایتا زده ی اینایی ک باردارن یبوست شدید دارن برا همین فکرم رفت براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی خیلی خوب بود  من خیلی لاغرم و تا حالا باردار لاغر از نزدیک ندیدم  گفتمم ک یبوست ...

به خدا شاید بدت بیاد اینجوری تند حرف میزنم ولی خواهر خودم اگر بودی و دم دستم بودی یه دوتا کتکت هم میزدم 😃

دختر خوب خیلی زشته که یه خانم انقدر اطلاعات عمومیش ضعیف باشه خصوصا از نظر مسائل زنانه که بهداشت و اهمیتش انقدر برای ما مهمه و مسائل شخصیمونه. حتما به این مورد جدی کار کن . 

ضمنا برای بار اخر میگم بچه در بارداری ۷ ماهه بیشتر از دو کیلو وزنشه هر چقدر هم لاغر باشی فرق نداره امکان نداره شکم هم نداشته باشی . دیگه علائمش هم یبوست و اینا نیست که تو بخوای بترسی . 

واقعا خواهرانه گفتم خیلی زشته برای یه خانم روی افزایش اطلاعاتت کار کن . دوره تیرکمون سنگی که نیستیم ادم انقدر پرت باشه از ماجرا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به خدا شاید بدت بیاد اینجوری تند حرف میزنم ولی خواهر خودم اگر بودی و دم دستم بودی یه دوتا کتکت هم می ...

بله حق با شماست خانم😄 

من دچار وسواس شدم و عصبی البته 

ممنونم از اطلاعاتتون و حرفاتون❤️

به خدا شاید بدت بیاد اینجوری تند حرف میزنم ولی خواهر خودم اگر بودی و دم دستم بودی یه دوتا کتکت هم می ...

فقط یسوال خانم

بنظر شما این گرفتگی ناحیه لگن یا تخمدان بخاطر چیه 

البته حدود یک هفته تا پریودیم مونده 

فقط یسوال خانم بنظر شما این گرفتگی ناحیه لگن یا تخمدان بخاطر چیه  البته حدود یک هفته تا پریود ...

میتونه علائم پریود باشه ولی اگر خیلی وقته دکتر نرفتی یه چکاپ کامل از نظر بیماریهای زنان بده چون عفونت و کیست هم میتونه این علائم روبده یا حتی عفونت ادراری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یذره خیلی کوچولو شکم دارم ک اونم خیلی شل و چربی طوره  ینی ممکن نیس باردار باشم؟

نه امکان نداره شکم حاملگی سفته

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران