2777
2789
عنوان

رسم منطقه شما در مورد کالا و جهاز خونه چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 72 پست
ما عربای خوزستان که کلا رسم جهاز نداریم کلا دختر میره خونه شوهر هیچی نمیبرههه صفر تا صد خرج خونه و ع ...

چقد عجیییب

یه شهر همه با داماد یه شهر همه با عروس

چقد تفاوت 

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
عروس اصفهانیا نشید 😂😂😂😂

شندیدم پسرای اصفهانی اخلاق ندارن راسته؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دوران دانشگاه ام ازدواج کرد یزد فقط یخچال و لباساشویی و فرش و مبل و دو دست ظرف خرید تمام وسایل ...

احتمالا قبلا صحبت کردن رسم یزد اصلا این نیست

رسم یزد همه چی با دختره 

قدیم مثلا بالای ۲۵سال قبل کل هزینه عروسی حتی بت خانواده عروس بود الان هزینه عروسی نصف نصف هست

خود دوستت یزدی نیست احتمالا موقع خواستگاری توافق کردن

😐😐😐😐😐😐 خوشبحال پسرای اونجا @rahaeeii    

تبریزم همع چی به عهده ی دخترع😐

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

تهرانم  بسته به خونه ای که داماد تهیه میکنه جهاز میدن  و همه چی با دختره  بجز تلوز ...

خب به جاش پولی ک جمع میشه مال خودشه میشه سر به سر😐

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
شندیدم پسرای اصفهانی اخلاق ندارن راسته؟

اینطورم نیست اتفاقا من یه رفیق پسر اصفهانی داشتم هر چی از معرفت و شوخ طبعی و مهربونیش بگم کم گفتم:)چند سال رفیقم بود خیلی کمکم کرد تو همه چی خیلی هوامو داشت 

پولو هم دادن به خودمون مشترک

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
احتمالا قبلا صحبت کردن رسم یزد اصلا این نیست رسم یزد همه چی با دختره  قدیم مثلا بالای ۲۵سال ق ...

نه دوستم شیرازی 

ولی خودشون خریدن نذاشتن پسرشون بی وسیله بمونه  

توافقی نکردن قبلش خیلی از خانواده شوهرش تعریف میکنه میگه خوبن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یزد البته پول نمیدن سکه یا وسایل خونه ولی کلا کادو برای عروس داماد میارن  اصلا اسمش کادو واسه عروس داماد هست 

من اطرافم کسی ندیدم خانواده عروس یا داماد بردارن

در صورتیکه قدیم کل هزینه عروسی با خانواده عروس بود الان هزینه عروسی نصف نصف هست

ولی کادو برای عروس داماد هست

نه دوستم شیرازی  ولی خودشون خریدن نذاشتن پسرشون بی وسیله بمونه   توافقی نکردن قبلش خیلی ...

یا دختره قبلا صحبت کرده 

به هرحال رسم یزد اصلا اینطوری نیست

عروسی هم مفصل گزفتن؟هزینه عروسی با کی بوده؟

یا دختره قبلا صحبت کرده  به هرحال رسم یزد اصلا اینطوری نیست عروسی هم مفصل گزفتن؟هزینه عروسی ب ...

یه جشن عقد گرفتن

پدر شوهرش گرفته تو‌خود یزد 

کلی از فامیلای دختره هم چند روز مهمونش بودند و پذیرایی کرد ازشون براشون هتل گرفته بود خونه اش در اختیارشون گذاشت