2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی بوده؟

237 بازدید | 8 پست

من دیروز رابطه داشتم محافظت نشده بود تقریبن .

روی التش نزدیک ختنه گاهش چن تا دونه ی ریز بود یکیش برامده بود مثل اسکین تگ . یکم نگرانم که زگیل نبوده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دونه هاش شکل گل کلم بودن یا به رنگ قهوه ای یا صورتی قرمز بودن میشه گفت زگیله ولی به یکبار رابطه فکر نکنم مبتلا بشی ولی بازم مراقبت کن و با ژل شستشو ناحیه بشور

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨

اسکین تگم مربوط میشه به همین ویروس HPV(زگیل تناسلی) دیگه...

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨

برو توسایت مرکز ژنتیک دکتر زعیمی 

یه مطلب اونجا گذاشتیم انواع شکل هاش هست شاید بتونه بهتون کمک کنه 

اینجا اجازه نمیده لینکش رو بذاریم 

تو گوگل سرچ کن مرکز ژنتیک پزشکی دکتر زعیمی زگیل برو داخل مطالب مختلفی در مورد زگیل هست 

تست تشخیصی در منزل ش هم ارائه دادیم میتونی اونو تهیه کنی

تو چرا همه تاپیک هات این طوریه؟ این چه دغدغه هاییه که دختر ۱۸ ساله داره. تا کسی هم حرف می زنه میگی ...

عزیزم شاید توام جای من بودی همین دغدغه هارو داشتی چون هیچکدومش انتخاب من نبوده