2777
2789
عنوان

دستی کردن عروس هلندی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 30 پست

بله گنجشک دستی شد خودش میپرید توی دستم غذا بخوره یه کم با حیوانات و سگ و گربه و پرنده سر و کله بزنید و براش همیشه وقت بزارین خیلی زود عادت میکنن

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پرهاشو کوتاه کنم افسردگی نمیگیره

نه تو اینترنت حالت پر زدن صحیحشو توضیح داده طبق اون کوتاه کن. از اول بالش به سمت داخل کوتاهشون کن تا عادت کنه به خودت و محیط بعدش دیگه میتونی یکم بذاری بالاش بلند تر باشن

مثلا مال من الان تا بالای یخچال میتونه پرواز کنه ولی ازونجایی که بعضی وقتا میزنه به سرشون ممکنه بخواد شیطنت کنه یا کلا در بره فعلا نمیذارم خیلی بلند بشه 

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

پس کوتاه میکنم اگه مشکلی نداره ، 

ببین تاحدی بالاشو کوتاه کن برسه به این حد، اون دو تا پر اولی هم واسه زیباییه میتونی بذاری بمونه میتونی هم بچینیش منکه خودم چیدمشون

اصلا اولین قدم دستی کردن همینه که بالشون و کوتاه کنی وگرنه رام نمیشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

اینم اضافه کنم که حتما یجوری بگیرش تو دستت که سر پرنده بین انگشت شصت و اشارت باشه که نتونه گاز بگیره چون گاز گرفتنشون خیلی بدجوره، ترجیحا یکی هم اون لحظه کنارت باشه که تو پرنده رو بگیری و اون بالاشو بچینه اینجوری راحت تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

جدی؟ خیلی دوس دارم نر باشه

اره هم بخاطر نکته ای که دوستمون گفت هم اینکه نرا زیر بالشون خال خالیه دقیقا مثل مال شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤