2777
2789
عنوان

کسی بلده خوابم رو تعبیر کنه

78 بازدید | 16 پست

من خواب دیدم پدرم رفته مغازه ..تو مغازه یه مردی یه نوزاد بهش میده میگه خانوادش نمیتونن بزرگش کنن تد بزرگش کن ..پدرمم میارش خونه و تو خواب من همش ناراضی که ببریم پسش بدیم ..ولی خانوادم انگار داشتن به بزرگ کردنش راضی میشدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورم فکر میکنی چ اتفاقی قراره تو زندگیت بیوفته

والا نسبت به خوابم هیچ طرز فکری ندارم ..ولی اتفاقی که تا چند روزه اینده قراره برام بیفته امدنه یه خولستگاره

یعنی خوابم به این ربط داره؟

والا نسبت به خوابم هیچ طرز فکری ندارم ..ولی اتفاقی که تا چند روزه اینده قراره برام بیفته امدنه یه خو ...

به به  تو خواب دیدی خودت علاقه ای ب بزرگ کردنش نداری ولی خانواده بیشتر میخان بزرگش کنن حس نمیکنی ربطی ب خاستگارت داره ؟ 

به به  تو خواب دیدی خودت علاقه ای ب بزرگ کردنش نداری ولی خانواده بیشتر میخان بزرگش کنن حس نمیکن ...

خب بعدشم دوباره خواب دیدم دارم میرم لباس بخرم برا شب خواستگاریم ..و دنبال خیاطم ..درصورتی که هیچوقت من پیش خیاط نرفتم تو زندگیم 

به به  تو خواب دیدی خودت علاقه ای ب بزرگ کردنش نداری ولی خانواده بیشتر میخان بزرگش کنن حس نمیکن ...

نمیشه که به خواب اعتماد کرد..اصلا از بین این دوتا به کدومش باید ارجیت داد؟!!!!

خب بعدشم دوباره خواب دیدم دارم میرم لباس بخرم برا شب خواستگاریم ..و دنبال خیاطم ..درصورتی که هیچوقت ...

ببین سری از خوابهایی ک میبینی بدلیل فشار روانی ک طول روز تحمل میکنی هستن ک معنی خاصی ندارن زیاد نگران این چیزا نباش 

نمیشه که به خواب اعتماد کرد..اصلا از بین این دوتا به کدومش باید ارجیت داد؟!!!!

بزار تجربه خودمو از تعبیر خواب بهت بگم 

یبار خواب دیدم اینقد با دندونم ور رفتم. تا افتاد بعد تو نت دنبال تعبیرش بودم (الکی فقط میخاستم ببینم چی درموردش نوشته ) بعد خوندم ک یکی از افراد نزدیک خانواده میمیره همع همینو گفته بودن یکم ترسیدم و ... بعد هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد 🫠

تو مرد بودی؟؟؟؟داشتی سر به سرم میذاشتی با جوابات؟!!!!

بله مرد هستم دستو پام گچه بیکارم مردم از بیکاری نمیدونم چیکار کنم یک ماهه تختم نتونستم تکون بخورم  سرچ زدم تو اینترنت دمورد شکستگی بخونم که دیگه همینجا سرگرم شدم