2777
2789
عنوان

بلیط تهران ...

56 بازدید | 5 پست

دوستان من بلیط رزرو کردم برای تهران از طریق اپ اسنپ . ولی میخواستم ترمینال جنوب پیاده بشم .

منتهی توی مقصدم نوشته فقط تهران !

ولی برای دوستم که چند روز پیش گرفته بود نوشته بود تهران ، ترمینال جنوب ...

توی یکی از اَپای دیگه دیده بودم نوشته بود اگه مقصد نهایی نوشته باشه ؛ یعنی کمربندی ، پلیس راه پیاده میکنن یا دور از مرکز شهر 

من بلیطم ساعت ۱:۳۰ بامداد هست  چون ۴ ساعت تا تهران بیشتر راه نیست ؛ میترسم شب منو وسط جاده پیاده کنن بدبخت بشم 😂

حالا کسی بوده مشابه من ؟ 

مقصد غیر از ترمینال نوشته بشه و فقط اسم تهران نوشته بشه ، جای دیگه پیاده میکنن ؟!

به هر حال تهش یه ترمینالی میره وسط راه ممکنه بعضیا پیاده شن ولی آخرش باید بره ترمینال

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه توی یکی از ترمینالا پیاده میکنه گاهی هم چند تا ترمینال میره ولی خارج شهر نه

خب خداروشکر ...

آخه اولین بارمه دارم تنهایی میرم 

و اینطوری رزور کردم ؛ تایمشم بد موقعست ...

ترسیدم مثل اون عکسی که گذاشتم ؛ کمربندی یا اینجاها پیادم کنن ☹️

به هر حال تهش یه ترمینالی میره وسط راه ممکنه بعضیا پیاده شن ولی آخرش باید بره ترمینال

خب خداروشکر ...

گفتم شاید مثل اون عکسی که فرستادم  منو وسط پیاده کنن 

تنهام هستم    میترسم ...

خب خداروشکر ... گفتم شاید مثل اون عکسی که فرستادم  منو وسط پیاده کنن  تنهام هستم   ...

نه شما بمون تا آخرش که حالا یکی از ترمینالا میره بستگی داره از کجا داری میای 

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️