2777
2789

سلام خوشگلا ما توساختمون مادرشوهرم زندگی میکنیم اوایل خیلی باهم مشکل داشتیم ولی الان اوضاع نرماله مایه زمین داریم که تومنطقه خوب شهرمونه یعنی اگه بخوایم میتونیم سربه سربایه اپارتمانه پایین ترعوض کنیم ولی شوهرم خیلی مردده میگه سال بعدشروع میکنم میسازمش شمااکه بودبن اینکارومیکردین من همش میترسم بعد هابرم ببینم اونجا خیلی پیشرفت کرده پشیمون شم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درآمد تون خوبه کم کم بسازیدش حیفه

میتونیم بسازیمش ولی خب یکی دوسال زمان میبره ازطرفی دوست دارم بچم بزرگ شد تو محله خوبی زندگی کنه خونمون ویلایی باشه راحت باشه مترازشم ۱۵۰ متره اکه بخوایم بدیمش باید یه خونه کوچیکتربخریم

اصلا اصلا با اپارتمان عوض نکنید کم کم بسازید اپارتمان به مرور فرسوده میشه مشکلات همسایگی داره  ...

منم همین فکرومیکنم چون تاحالاتواپارتمان زندگی نکردم خیلی میترسم که نتونم تحمل کنم بعدم باخودم میگم شاید الان یکی دوسالی سختیمون بیشترباشه ولی اگه اپارتمان بخریم باید هرچندسال به فکراین باشیم که عوضش کنیم

منم همین فکرومیکنم چون تاحالاتواپارتمان زندگی نکردم خیلی میترسم که نتونم تحمل کنم بعدم باخودم میگم ش ...

ازطرفیم دوست دارم دیکه برم ازاینجا درسته که اخلاقشون باهام خوبه ولی خب ۵ ساله باهاشون زندگی کردم همه دوروبریام زندگیاشون مستقل شده پولم داشتیم بسازیمشا ولی شوهرم چندسال پیش دادشریکی باداداش ماشین سنگین خرید