2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

144 بازدید | 11 پست

توی چهارده سال زندگی مشترک کوچکترین توهینی بهم نکردیم

اما اینقدر شرایط بهم فشار اورده که چند شب پیش کارمون کشید به فحش و توهین بهم دیگه یعنی من شروع کردم به بددهنی  واقعا نمیدونم چم شده بود   

احساس خیلی بدی دارم با اینکه با هم اشتی کردیم اما فکر میکنم اون حرفها هیچ وقت از یاد همسرم نمیره و جدای از اون فکر میکنم شخصیتم رفته زیر سوال و حس

خیلی خیلی بدی دارم

چیکار کنم این حس بد ازم دور بشه

ای جانم 

عیب نداره خواهر

بهش محبت کن و دیگه در موردش هم حرف نزن تا کلا ب فراموشی سپرده بشه

مردها حافظه ضعیفی دارن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم  عیب نداره خواهر بهش محبت کن و دیگه در موردش هم حرف نزن تا کلا ب فراموشی سپرده بشه م ...

مردها نشون میدن حافظه ضعیفی دارن در اصل کینه ای ترین و حافظه دار ترین ادمان حتی اگ تا ابد به روت نیارن بلاخره یروز یجا یجوری تیکه و طعنه شو میزنه

مردها نشون میدن حافظه ضعیفی دارن در اصل کینه ای ترین و حافظه دار ترین ادمان حتی تگ تا ابد به روت نیا ...

ن شوهر من اینجوری نیست 

هیچ وقت هم تیکه نمیاد هیچ وقت خداییش

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .