2777
2789
عنوان

چگونه اضطراب خود را کنترل کنیم?

170 بازدید | 12 پست

من خیلی مضطربم شب که میشه همش ذهنم درگیره به آینده و گذشته فکر میکنه و یا پشیمونه یا میترسه

مشکل خاصی ندارم کلا ذهنم شلوغه و همچی رو بزرگ میکنه

شما راهی برای کنترل اضطراب ندارید؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

درمان act یعنی مواجهه برای درمان اضطراب خیلی موثره

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ نگو که داغونم

شما کاری برای کنترولش نمیکنی؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
شما کاری برای کنترولش نمیکنی؟

گاهی فلوکستین میخورم ولی تاثیری نداره سعی دارم به خودم کمک کنم ولی لامصب یجوری منو تحت تسلط قرار داده که زورم بهش نمیرسه😢

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
گاهی فلوکستین میخورم ولی تاثیری نداره سعی دارم به خودم کمک کنم ولی لامصب یجوری منو تحت تسلط قرار داد ...

من دارم دوره درمان با فلوکستین میگذرونم الان خیلی بهترم

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

منم همینطور بودم  کم کم اوکی شدم

کار خاصی انجام دادین؟

گاهی فلوکستین میخورم ولی تاثیری نداره سعی دارم به خودم کمک کنم ولی لامصب یجوری منو تحت تسلط قرار داد ...

آخه علتش چیه واقعا چرا ذهن ما دو دقیقه آرومش نمیگیره عجبا گیری افتادیم