2777
2789

شوهرم ۲۰ روز سرکاره 

۲۰ روز خونست

من خونه حیاط دار که (دسشوییش هم تو حیاطه🥺)

تو شهر غریب (خانواده شوهر) 

و خونه مال خانواده شوهر هست 

دارم زندگی میکنم 

اون ۲۰ روزی که شوهرم خونست خو هیچی 

ولی اون ۲۰ روزی که نیستش 

به نظرتون 

یک ،من با یه بچه چند ماهه تنها بمونم؟درسته از تاریکی میترسم و حس میکنم خرس تو حموم هست 

چند بار تنها بودم نمیترسم ،ولی ارامش هم ندارم

یعنی همش فکر میکنم اگه یه مرد بیاد تو خونه ،من جیغ بزنم،صدام به هیچکس نمیرسه ،اگه بخوابم چشم باز کنم ببینم یه مرد غریبه تو خونس ،باید چیکار کنم 

شبا دسشویی تو حیاط نمیرم ،خودمو نگه میدارم تا صبح بشه

دو ،برم خونه مامانم بمونم ؟یعنی نصف عمرمو دور از وسایل و زندگی خودم باشم؟منو بچم با یه دست لباس نصف عمرمونو بگذرونیم؟بچم با وسیله هاش بازی نکنه؟مگه چقدر بار میتونم ببرم ،و اینکه خونه خالی میمونه ،احتمال دزد هست

سه ،مامانم از خونه زندگیش بزنه بیاد پیش من که من تنها نباشم ،عذاب وجدان میگیرم که ینفرو اسیره خودم کردم 

بعدش وقتی مامانم اینجاست ،خودش خرید میکنه کارامو میکنه ،یعنی اینطور من به استقلال نمیرسم ،اینطور عادت کنم ،بعد اگه مامانم نباشه ،نمیتونم اونقدر شجاع و قوی باشم که زندگی خودمو بچمو بگذرونم 

مورد یک و سه ،باید دم به دیقه منتظر اومدن خانواده شوهر هم باشم ،که یعنی شوهرم نیستش ،بجاش صد نفر هست

وقتی که اخرای روزای استراحتشه و موقع رفتنشه ،من حال روحیم کال بهم میریزه که چطور زندگی کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من میموندم خونه خودم به خرس و مردا هم فکر نمیکروم مگه اینجا کاناداس که خرس مثل گربه تو خیابان ول بچرخه حالا سوسک بود یه چیزی

قفل و کیلد خونه رو درس درمون کن و از هیچی نترس

خودتو به یه کاری مشغول کن 

و درکل هفته بگو فقط دو روزش رو مادرت بیاد پیشت 

توی خونه تنهایی ک ترس نداره 

شجاع باش 

چراغ هارو روشن بذار 

ب چیزای خوب فکر کن 

میتونی دو روزم بری خونه مادرت اینا

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

سخته حستو می فهمم اما

۱. میتونی دستشویی رو تو حموم فرنگی بزنی 

۲. اونقدر هر تصمیمی رو رد نکن 

۳. چند شب تو برو خونه مامانت 

۴. چند شب مامانت بیاد

۵. استقلال هم خودت کمک کن استقلال هم داری

۶. زندگی رو سخت نکن چون به هرحال می گذره

۷. روندی پیش بگیر که از ترس ببماری قلبی نگیری موت سفید نشه

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
هیچطور...موندن شما در خانه ویلایی به بچه درست نیس خونه رو اجاره بدین اپارتمانی کرایه کنید ارامش داشت ...

دقیقاااا مشکل اینطور حل میشه ،حرف من همینه 

ولی قوم اعجوج معجوج اینکارو نمیکنن 

چون براشون مهم نیست ما اذیت هستیم یا نه 

چون اگه خونه رو اجاره بدن ،مستاجر خونه رو خراب میکنه

ما ازشون دور میشیم 

و کلا میبینن به نفعشون نیست اینکارو نمیکنن

من باید چه رفتاری نشون بدم؟

باهاشون خوب باشم یعنی زندگیم عالیه؟

یا بد باشم که بفهمن مقصر اونان که ما اذیتیم؟

دقیقاااا مشکل اینطور حل میشه ،حرف من همینه  ولی قوم اعجوج معجوج اینکارو نمیکنن  چون براش ...

خونه رو تحویلشون بده و به همسرت بگو برات اپارتمانی رهن یا کرایه کنه حتی کوچیک ... اینجوری دیگه مزاحمتونم نمیشن

خونه رو تحویلشون بده و به همسرت بگو برات اپارتمانی رهن یا کرایه کنه حتی کوچیک ... اینجوری دیگه مزاحم ...

میدونی رهن خونه کمه کم دویست ملیون با ماهی ۵ تومنه

اینقدر نداریم 😔

بسوزه پدره بی پولی