2777
2789

خیلی ناراحتم بابام و داداشم اصلا پشت خواهرم نیستن ته دلشو خالی میکنن که اگه با پسرعموم ازدواج نکنه زندگیش خراب میشه .بابام اصلا آدم غیرمنطقی نیس ولی از طرفی هم جوش خواهرمو میزنه خواهرم پرستاره و پسرعموم نظامیه از لحاظ فرهنگ و مالی بالاتریم شاید به هم نخورن خواهرم حس می‌کنه رفتار پسره بچهگانست‌ ولی اونا خیلی دوست دارن با ما وصلت کنن داداشم میگه سهیلا خیلی مغروره فک می‌کنه کیه منم نمی‌دونم چیکار کنم شما بگید چیکار کنم طرف کیو بگیرم از طرفی از وقتی فهمیدن دختر خالم که پزشکه میخواد با یه پرستار ازدواج کنه به خواهرم میگن اون که پزشکه این قد ناز نمیاره تو چرا ناز می‌کنی فک نکن خیلی بالایی و این حرفا .خواهرم چیکار کنه دلم میسوزه براش دودله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوسش نداره ازدواج نکنه 

خب که جی شاید دخترخالت خواست خودشو از طبقه پنج بندازه خواهرتم باید همون کار و بکنه 

داداشت چی از جونش میخواد خدا شاهده فردا خواهرت با پسر عموت به مشکل بخوره همون داداشت به احوال خواهرت میخنده و شادی میکنه 

قبل از اینکه بحث اومدن فرد بهتر و مناسب تر باشه مهم تر اینه که خواهرت این آقا رو نمیخواد به دلش ننشسته حالا چه بعدی بهتر باشه یانه.

این آقا هم آنچنان خاص و خفن نیست که نبودش زندگی خواهرتو خراب کنه که اینقدر اصرار میکنن اونا در واقع چون فامیلن اینطور مشتاقن بخاطر موقعیت یا صفات خاصش نیست

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.