soul_s مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 447 عنوان اتمام حجت میکنممممم 149 بازدید | 6 پست تاپیک میزنمم بمونه .. جلوی شما خودم همهبخدا بمیرم ینی از سگ کمترم اگه بهش پیام بدم یا جواب پیامشو بدم🙁 خیلی کوچیک شدم انشب لعنت ب من چرا واقعا چرایکی سر راهت قرار بگیره بعد اینقدددد درگیرش شی ولی قسمتت نباشهمن خیلی دلم شکسته بدم شکسته 1402/11/18 | 23:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soul_s مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 447 چی شده؟ از شانس بدم یه آدم اشتباهی وارد زندگیم شداومد منو وابسته ش کرد ویعالمه دروغ .. بعدم رفتهی اومد هی رفت نزاشت بزاره فراموشش کنم من خنگ هم بجای تنفر بیشتر دلم براش تنگ میشه .. خیلی نابودم😔 دلم گرفته چیکار کنم دیگ اسمشم یادم نباشه
soul_s مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 447 منم همینجور بودم تقریبا شیش ماه صبر کردم تا درست شد همه چی🥲 اصن ع من انگاااار قرار نیس درست شهچرا آخهچرا باید دلتنگ همچین آدم بی لیاقت بدرد نخوری بشم ک امشب بیاد بگه آدم قخططط بود ؟ چرا پیام دادی و دلیت چت :///
soul_s مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 447 ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش راباز گم کردم ز شادی دست و پای خویش راگفته بودم بعد ازین باید فراموشش کنمدیدمش وَز یاد بردم گفتههای خویش را...چقد منو میگه این شعره .. دقیقا همینطوره :(