2777
2789
عنوان

میخوام درس بخونم میشه بیاید

165 بازدید | 18 پست

بچه ها من ب ارزوم قول رسیدن دادم 

من به خودم قول دادم معلم شم 

نیاز به انگیزه دارم 

میشه منو به عنوان خواهرتون بدونید 

بهم یه سری چیزا بگید که غیرت درس خوندن دارم ولی بتونم صدمو براش بزارم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ۱۴۰۴ بدیم و صدمونو بزاریم خدا رو چه دیدی باهم تو تهران دوست میشیم :)

میخوای کنکور شرکت کنی؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اره ۱۴۰۴ کنکور دارم 

انشالله که قبول میشی وبه آرزوت میرسی. برای من شاید کمی دیر شده. نا امید نشو سخت تلاش کن .تا چند سال دیگه حالت مثل حال الان من نشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
انشالله که قبول میشی وبه آرزوت میرسی. برای من شاید کمی دیر شده. نا امید نشو سخت تلاش کن .تا چند سال ...

امیدوارم توهم به چیزی لیاقتشو داری برسی 

ممنون گلم

امیدوارم توهم به چیزی لیاقتشو داری برسی  ممنون گلم

فدات عزیزم. برام دعا میکنی؟

اره گلم دعا میکنم که خوشبخت شی و به ارزوت برسی 🙂🤍✨

ممنون از حس خوبی که دادی .منم برات دعا میکنم به همه آرزوهات برسی❤❤❤

سلام عزیزم. 

چرا نشه آخه؟ :)))

شما فقط باید این نا امیدی رو بزاری کنار و قوی شروع کنی. 

واقعا چیزی نیست که نشه. 

سخته ولی شدنیه.

براش درست و اصولی برنامه ریزی کن، 

سعی کن با علاقه بخونی

اگه روزی هم خسته شدی(که کاملا طبیعیه)، بدون که باز باید ادامه بدی و برگردی به روال قبل

زیاد دنبال اینکه همیشه مطالب انگیزشی بخونی نباش، و فقط ذهنت رو درگیر خوندن کن.

اگه بازم سوالی داشتی یا نیاز به توضیح بیشتر داشتی، بپرس ازم عزیزم

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
انشالله که قبول میشی وبه آرزوت میرسی. برای من شاید کمی دیر شده. نا امید نشو سخت تلاش کن .تا چند سال ...

واقعا دیر نیست عزیزم 

اول روشن تعیین کن هدفت چیه. و معقولانه، برای اون هدف چقدر باید تلاش و مطالعه کنی. 

سختی هاش رو بپذیر اگه واقعا به رشتت علاقه داری.💕 

اگه بازم سوالی داشتی، من میتونم کمکت کنم عزیزم.

فقط خواستم بگم نا امیدیت رو بزار کنار

منم جای شما بودم، و پشت کنکور موندم و کلی اذیت شدم، ولی خب تهش به چیزی که میخواستم رسیدم و الان میبینم واقعا اگه روشمند پیش میرفتم اینقد سخت نبود ک من فکر میکردم ؛))

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
واقعا دیر نیست عزیزم  اول روشن تعیین کن هدفت چیه. و معقولانه، برای اون هدف چقدر باید تلاش و مط ...

فدای تو مهربون. فراگیرپیام نور ثبت نام کردم. ۷۴ واحد۱۴ سال پیش گذرونده بودم پرسیدم گفتن تطبیق میدن. بقیشم توی چند ترم میخونم برای کارشناسی. فقط یکم با بچه کوچیک و مسئولیت خونه سخته. نمیدونم مغزمم کشش داره یانه. برام دعا کن خدا اراده مو قوی کنه برای آرزوم بتونم تلاش کنم