2777
2789
عنوان

مهمون

110 بازدید | 12 پست

سلام دوستیا شبتون بخیر 

بچه ها من خونم با خونه مامانم باماشین یه ربع راهه الان درحال حاضر خونه مامانمم با بچه هفت ماهم یکی از دوستام که اصلا هم باهم صمیمی نیستیم بهم زنگ زد خودشو دعوت کرد خونم فردا  با اینکه بهش گفتم خونه نیستمو  البته کار داره اینجا زیادم طول نمیکشه کارش دیگه میخواد بیاد اینجا روی خیلی زیادی داره یک بار بیاد دیگه ول کن نیست   اینجور که معلومه شب هم میخواد بمونه بنظرتون برم خونه خودم یا بمونم خونه مامانم بیاد اینجا نمیدونم چیکار کنم از یه طرف هم با بچه کوچیک سختمه بخوام مهمونداری کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجور راحت تری

سخت نگیر. معلومه جای خواب میخواد. ی جی ساده درست کن فقط روی خوش داشته باش. بنظرمگیر نبود بهت رو نمینداخت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خونه مامانت که خونه ی خودت نیست مهمون دعوت میکنی

از مامانت بپرس

اگه دوستیتون مهمه برات و دختر خوبیه برو خونتون و اونم بیاد، یا از مامانت اجازه بگیر بیاد خونه مامانت 

اگه نه نمیخوای ادامه بدی بازم هرکاری میدونی بکن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خونه مامانت که خونه ی خودت نیست مهمون دعوت میکنی از مامانت بپرس اگه دوستیتون مهمه برات و دختر خوبی ...

والا من که دعوت نکردم خودش خودشو دعوت کرد  معرفت داره ولی رابطش با جنس مخالف  خیلی راحته اصلا اهل خجالت واینا نیست من اصلا از این رفتارش خوشم نمیاد   حالا باز خوبه شوهرم خونه نیست وگرنه نمیزاشتم بیاد 

والا من که دعوت نکردم خودش خودشو دعوت کرد  معرفت داره ولی رابطش با جنس مخالف  خیلی راحته ا ...

عزیزم اینکه میگی یچیز شخصیه به زندگی تو که لطمه نمیزنه

تو این دوستتم نزاری شوهرت ببینتش بیرون هزارتا دختر ریخته اونارو میخوای چیکار کنی

اگه میگی با معرفته پس اوکیه دوستیت رو نگه دار اونم اواره ی مهمونخونه اینا نشه

اگه خونه مامانت داداش و بابات هستن که درستش نیست، برو خونه ی خودتون دخترونه خوش بگذرونید

عزیزم اینکه میگی یچیز شخصیه به زندگی تو که لطمه نمیزنه تو این دوستتم نزاری شوهرت ببینتش بیرون هزارت ...

نمیدونم شایدم شما درست میگی ولی خب یبار شوهرم یه سوال داشت راجع به کارش من شمارشو با اجازه خودش به شوهرم دادم تاسوالشو بپرسه  شماره شوهرمو ذخیره کرده بود بعد از چندماه به من زنگ من زدا بود متوجه نشده بودم زنگ شوهرم زده بود  شایدم من زیادی حساسم

نمیدونم شایدم شما درست میگی ولی خب یبار شوهرم یه سوال داشت راجع به کارش من شمارشو با اجازه خودش به ش ...

خب ایشونم نباید به شوهرت زنگ میزد و باید منتظر می موند، ولی شاید اخلاقش اینطوریه راحته دیگه

اگه میدونی حد و حدود با مرد متاهل نگه میداره ایرادی نداره ولی اگه مطمئن نیستی رابطه ت رو رسمی نگه دار یا به شوهرت بگو که دوستم بهت زنگ زد جواب نده 

ولی هیچوقت نقطه ضعف دست دوستت نده بگی به شوهرم زنگ نزن، غیر مستقیم بگو عزیزم میومدم زنگتو میدیدم بهت زنگ میزدم دیگه ، چیزی نمیشه که نگران بشی