2777
2789

چند وقت پیش تو رویاهای خودمون بودیم وحرف می زدیم گفتیم پولدار شدیم یه اسب هم بخریم و بزاریم ویلای شمال چون دخترم دوست داره ! ( حالا نه ویلا داریم نه پول اسب !)

بچه ها هم دوچرخه و اسکیت هاشون خراب شده 

قرار بود براشون بخریم که خودش کلی هزینه هست !

حالا بعدداز طهر همسرم پیام داده دارم اسب می خرم 😐

خودمون هم پر از چاله چوله و بدهی و مستاجر !

گفتم مخالفم !،

حالا شب امده می گهوچه اشکالی داره 

میگم‌ما سالی یه بار بیشتر نمی ریم شمال !اسب رو کجا نگه می داری طرف هم نگه داره کلر هزینه و.. داره ..‌

گفتم ما االان پولی نداریم اخه این چه کاریه 

خلاصه بحثمون شد 

گفتم هر کاری دلت می خواد برو بکن 

وقتی تو تصمیمت رو گرفتی پس چرا داری میای می گی !،

بعد از این ور داری بهم می گی قناعت کن !،منو مسخره کردی !!!!

اخرشم حق به جانب قهر کرده !،

یعنی من واقعا دیگه حرفی ندارم باهاش! 

ماشین رو دیروز فرخته دوقرون دستشه !،خدایا من این کارسو کجای دلم بزارم !

خب با این شرایطی که توصیف کردید خرید اسب واقعاً خرج غیرمعقولیه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑 اسب اخه بعد خودتونم پیشش نباشید 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

دخترتون سوارکاری بلده حالا؟ اگر بلد نیست که خب هزینه کلاسای سوارکاری هم باید در نظر بگیرید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
حق داری اسب واسه پولدارای بی دغدغه اس 

والا کل زندگی من دغدغه هست !

ما جتی جا برای دوچرخه نداریم .. گداشتم تو اتاق !،

بعد تو این گیر و دار.   ....  . اسب !!!!!!

دخترم بهانه هست .

می خواد به این بهانه همه رو ببره شمال و یه سواری بده !