2777
2789
عنوان

یه لحظه تشریف میارید

265 بازدید | 16 پست

همسایه بالایی تازه اومده مستاجر هر چی وایتکس بوده ریخته تو دستشویی زندگی پر بوی وایتکس شده طوری که چشمهام میسوزه وپسرم بهسرفه کردن افتاد به نظرتون برم تذکر بدم آخه چه خبر به خدا پسرم می خواست بره دستشویی نزاشتم گفتم یه چیزی میشه آخه چه وضعش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بوی عود وایتکس قاطی میشه فاجعه است 

چند بار سیفون و بکش 

چکارکنم خواهر یه سلیطه ای که نگوووو

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
چند بار سیفون و بکش  چکارکنم خواهر یه سلیطه ای که نگوووو

خدا بهت رحم کنه الان بوش خورده بهم باورکن آب ودهنم خشک خشک شده نمیدونم شاید من زیادی حساسم منتظرم وقتی خونه رو تمیز کرد خواست بره بهش تذکر بدم اینا هنوز اثاث نیاوردن  وقتی وایتکس میریزه از خونه بزن بیرون به خدا مریض میشی البته دور از جونت باشه

همسایه ما هم برای اینکه سرویس بهداشتیشحسابی ضد عفونی بشه 

یه عالمه وایتکس می ریخت تو کاسه و کف و دیوارها و تا صبح نمیشست

بوش می پیچید تو سرویس ما

البته من حساس نیستم بچه هم نداشتم اون موقع 

خدا بهت رحم کنه الان بوش خورده بهم باورکن آب ودهنم خشک خشک شده نمیدونم شاید من زیادی حساسم منتظرم وق ...

خواهر چی بگم 

😥 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
همسایه ما هم برای اینکه سرویس بهداشتیشحسابی ضد عفونی بشه  یه عالمه وایتکس می ریخت تو کاسه و کف ...

چیزی نمیگفتی آخه اصلا مال این فجیع بود یه دبه وایتکس خالی کرده بود واقعا چه آدم‌های بی فکری 

چیزی نمیگفتی آخه اصلا مال این فجیع بود یه دبه وایتکس خالی کرده بود واقعا چه آدم‌های بی فکری 

نه چیزی نمیگفتم‌ فقط وقتی میرفتم‌سرویس دقیقا مثل وقتی بود که خودم دارم سرویس رو میشورم 

بوش به بیرون از دستشویی نمیومد

اتفاقا خوبه که همسایه تمیز باشه

ما یه همسایه کثیف داشتیم خونش پر از سوسک بود از خونه اون سوسک ها میومدن خونه ما .