2777
2789
عنوان

آهنگ مشترکتون چیه؟!!😍

570 بازدید | 57 پست

اولین آهنگی که باهم گوش دادیم و خاطره شد (جانم باش, آرون افشار) بود🥹

یادش بخیر حدودا پنج سال پیش همین موقع ها...

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

میمیرم برات بود فکر کنم یادم نمیاد از چه خواننده ای بود دقیقا ولی همش با صدای بلند میخوند

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کی؟

زدم بیرون از این خونه رو دوست میدارم😂

ما سینگلیم چه کنیم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

کور بشه هر کی نبینه عشق ما دوتا و (میثم ابراهیمی ) اولیش این بود 

اولین آهنگی که برام خوند حجت اشرف زاده برکه ی کاشی 

اولین آهنگی که من براش خوندم kalbimine tek sahibine

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سه سال پیش وسطای زمستون 

اهنگ خودتو برسون ناصر زینعلی یادش بخیررر🥺😍

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
میمیرم برات بود فکر کنم یادم نمیاد از چه خواننده ای بود دقیقا ولی همش با صدای بلند میخوند

آخی عشقتون پایدار😍🌹

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

وقتی نیستم خودتو تو دل کسی جا نکنیااا 

یوسف زمانی( وای دلم رفت)😂😍همش اینو گوش میدیم یاد اون روزای نامزدی میوفتم ک تو ماشینش میذاشت میومد دنبالم 

هعی یادش بخیر

💕🧚‍♀️