2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم... تف تو این زندگی

384 بازدید | 14 پست

من افسردگی شدید دارم... دکترم تشخیص داده

اونم فقط به خاطر اینکه دخترم

وقتی میرم بیرون همه پسرا حتی پیرمردا که سنه بابابزرگه منو دارن ، مثه یه وسیله ی جنسی ادمو نگا میکنن

اصلا بجز اینا راه برای پیشرفته زنا کمه

مثلا فوتباله مردا از زنا بیشتر بیننده داره ... و کسی به زنا اهمیت نمیده

یا اینکه طرف وقتی میخواد ازدواج کنه ، متاسفانه بعضی خانواده ها ، دختر رو میبیرن دکتر که ببینن پاکه یا نه،!!! بعد پسرشون هرغلطی کرده باشه عب نداره!!

یا اینکه به دخترا میگن ضعیفه... چقد از کلمه ناموس بدم میاد.... هی میگن ناموسه منه...کی میخوان بفهمن من به کسی تعلق ندارم...

یا اینکه اگه یه پسر داد بزنه یا بلند بخنده عب نداره ولی دختر باید سنگین باشه....

یا اینکه من نمیتونم بی اجازه برم بیرون چون دخترم ولی داداشم با اینکه ازم کوجیکتره هرغلطی میخواد میکنه... فک نکنید سنم کمه ... ۲۴ سالمع ولی هنوز باید اجازه بگیرم

یا مثلا میگن مهم پسره که بره کار کنه نه دختر

از هرچی مرده بدم اومده... انگار نه انگار انسانن... همشون شدن حیوون که فقط به فکره نیاز جنسی ان

من فقط اومدم اینجا خودمو خالی کنم چون به هرکسی میگم ، اصلا منو درک نمیکنه و هی میگن چون تو دختری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور و بری های مزخرفی داری و دلیل افسردگیت هم اونان

نه دختر بودنت

وگرنه ماهاهم دختریم

بخاطرش افسردع نشدیم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من که خدامو شکر میکنم که دختر شدم بابا حوصله داری  تو این وضعیت اقتصادی ریده مال از صب تا شب برا ی لقمه نون کار کنی 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
برادر فرار کن الان بهت حمله میکنن..😂:/// 

خداروشکر کسی کار نداشته تا الن  

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
من که خدامو شکر میکنم که دختر شدم بابا حوصله داری  تو این وضعیت اقتصادی ریده مال از صب تا شب بر ...

نه به جاش از صبح تا شب تو خونه خر حمالی بدون حقوق میکنیم

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو) 
نه به جاش از صبح تا شب تو خونه خر حمالی بدون حقوق میکنیم

تو گرما زیر کولر توسرما کنار بخاری ی ظرف و یه آشپزی و یه جارو حالا بچه بزرگ کردنم یه سختیایی دارع خدایی منکر نیستم

ولی بناها اونایی که تو معدن و چه میدونم مرزبانن چی بگن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
تو گرما زیر کولر توسرما کنار بخاری ی ظرف و یه آشپزی و یه جارو حالا بچه بزرگ کردنم یه سختیایی دارع خد ...

حقوق دارن مرخصی دارن بازنشستگی دارن ساعت مشخص کاری دارن زنی که بچه داره بیست و چهار ساعت درگیر کار خونه و بچه داریه

خیلی از زن ها بعد اینکه چند سال عمرشونو صرف زندگی مشترک میکنن بدون هیچی جدا میشن 

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو)