2821
2789

طبق معمول سلطه طلبی خانواده های پسر و پرتوقع بودنشون،

که عروسمون بیاد کلفتمون بشه هر روزم خونه ما باشه و هرچند تا گفتیم بچه بیاره و درس نخونه به خودش نرسه خرج خودش نکنه

از دخالتا و اذیتاشون اینو بگم از همون نامزدی تهدید میکردن میگفتن باید همون شب حامله بشی😐😐😐😐😐😐

من خواستم یه گواهینامه بگیرم مادرشوهرم دعوا انداخت که چرا پول پسرمو خرج اینا میکنی مکه واجبه

یا مثلا پشتم گفتن نمیاد کارامونو بکنه😑

عروس خوبی نیست فلان

و من چون بله چشم گو نیستم اینا خیلی اذیتم کردن خیلی

ازشون دل خوشی ندارم و فقط باعث استرس و سلب ارامشمن

الان تازه میفهمم مامانامون چی کشیدن 🤕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همه اینا رو باهاشون دارم به علاوه اینکه خرجشون هم با شوهر منه... آخرشم کارم به جدایی داره میکشه ...

خدا نسلشونو منقرض کنه چه نفهمن😐خاک تو سر شوهرت اون چرا زندگیشو داده دست اونا

دعواتون چی بودش رفتی خونه بابات؟

اگه بجه نداری اصلا بچه نیار از این خونواده.  چون میدونن ریشت گیره خیلی بیشتر اذیت میکنن

نمیزارم اذیت کنن من فاصمو باهاشون زیاد کردم درباره بچه هم که فقط میتونن حرف مفت بزنن تهش دست منه

خدا نسلشونو منقرض کنه چه نفهمن😐خاک تو سر شوهرت اون چرا زندگیشو داده دست اونا دعواتون چی بودش رفتی ...

۲ سال عقد بودم، ۳ ساله عروسی کردم.. تا دو ماه پیش پدر و مادر من شهر دیگه ای بودن و بخاطر من اومدم نزدیک من.. ۳ ساله چهارشنبه تا جمعه باید بریم خونه مادرشوهرم.. اونم نه یه خونواده نرمال.. خسته شدم یه تعطیلات خونه خودم نبودم.. بچه دار شدم گفتم دیگه مراعاتمو میکنه.. اونجا یه اتاق خواب ندارن ،باید ور دل ۵ نفر بخوابم.. ۸ صبح بیدار بشم.. خرج و مخارج بالا دارن.. هر چند ماه باید براشون گوسفند بکشیم.. خانم گوشت قصابی پسندش نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز