2777
2789
ای وای بزار گرم بمونه بعد پایتخت اشتهای باز میشه این قسمت خروس سیاه رو میخوان بخورن

😅😅

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوووو ایرانمون تکه🥲ولی حیف...

اونجایی ک نشون میداد عربا دارن خوشحالی میکنن دلم میخواست تک تکشونو بزنممممم کاش اونجا بین تماشاچیا بودم کفشمو در میوردم میزدم تو کله کچل داور😂😂😏

اونجایی ک نشون میداد عربا دارن خوشحالی میکنن دلم میخواست تک تکشونو بزنممممم کاش اونجا بین تماشاچیا ب ...

عزیزم برا پوستت بده😁

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

بدبخت دروازه رو ول کرده بود رفته بود داشت بازی میکرد

ارع خیلی دلم سوخت معلوم بود چقدر ناراحته

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
چرا بدون تماشاگر ایرانی بود؟

بدون ایرانی نبود بلیط خیای کمی بخ ایرانیا فروخته بودن چون قطر میزبان بود . خدا باید جای حق می‌نشست و نمیذاشت انقدر بهمون ظلم کنن. اصلا جو ورزشگاه کاملا به سمت اونا بود . 

بدون ایرانی نبود بلیط خیای کمی بخ ایرانیا فروخته بودن چون قطر میزبان بود . خدا باید جای حق می‌نشست و ...

فکر کردم جریمه کردن نذاشتن ایرانی ها تماشگر داشته باشن  این دیگه حق خوری هست بلیط نفروختن به ما

اصن نباید ناراحت باشیم...مگه برا این فوتبال چیکا کرده بودیم...کدوم برنامه ریزی کدوم حمایت کدوم تلاش. ...

خیلی حق گفتی؛ولی باز ی عده هستن میگن بد بازی کردن اونا خیلی تلاش کردن ولی وقتی داور ا خودشون باشه وقتی کلا هشت درصد جمعیت تماشاچی ایرانی باشن و... بازم دمشون گرم

خدایی به جز جهانبخش کدومش با دل و جون بازی کرد اون طارمی اصلا ازش اسمی شنیدی

اون لحظه ک میخواست گل بزنه زدن زیر پاشو دیدی؟داور هم مثل سیب زمینی واستاده بود

خداوکیلی بعضیاتون بد جور نمک نشناسین