2777
2789

ما خونمون ویلاییه داریم برای ساخت طبقه دوم اماده میشیم پایین حیاط داریم بالا پوشت بوم طبقه دوم هم حیاط محسوب میشع میخوام تراس در نیارم بنظرتون سخت میشه یا باشه به چه دردی میخوره اگه برا لباس پهن کردنه لاندری داره خونه که پنجره بزرگی داره میشه اونجا پهن کرد پنجره رو باز گذاش

باشه بهتره ولی با توصیفات نباشه هم مشکلی نداره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من نفهمیدم چیشد،حیاط هست الان طبقه دوم پشت بوم هست یا نیست

ولی تراس خیلی به درد میخوره،زمستون ترشیاتو بزاری،سیب زمینی پیاز بزاری،لباسای بچه رو جلو افتاب پهن کنی،تابستون بری شبا بشینی چایی بخوری

تراس خیلی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر انداز کجا میشه تکوند چون عرض پذیرایی کمه میخوام پهنتر باشه تراسو در نظرمه قاطی پذیرایی بشه

منکه زیر اندازو تو تراس نمیتکونم تازه باید ی جارو هم اونجا بزنم

آشغالاشو جمع میکنم یه طرف و میتکونم تو سبد ظرفشویی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
منکه زیر اندازو تو تراس نمیتکونم تازه باید ی جارو هم اونجا بزنم آشغالاشو جمع میکنم یه طرف و میتکونم ...

خود منم همین الانش حیاط نمیرم واس زیر انداز نپتون میکشم روشو

واسه پشت بوم باید یک طبقه بالا رفت، مثل تراس راحت و دسترس نیست لاندری آفتاب هم داره؟ هیچ گل و گلدو ...

اره داره افتاب گیره تو نقشه.چرا اتفاقا شوهرم به گل علاقه داره ولی طبقه پایین خالی میمونه بریم بالا ولی بااین توصیفات بنظرم تراس بد نباشه