2777
2789
عنوان

شب عید مبعث، شب دعا و راز و نیاز

73 بازدید | 8 پست

بر ﭼﻬﺮﻩ ﺯﻳﺒﺎی ﻣﺤﻤﺪ(ص)ﺻﻠﻮﺍﺕ

ﺑﺮ ﮔﻨﺒﺪ ﺧﻀﺮﺍی ﻣﺤﻤﺪ(ص)ﺻﻠﻮﺍﺕ

ﺳﺮ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻗﺪﻡ ﺁﻳﻨﻪ ی ﺍﻭ ﺯﻫﺮﺍﺳﺖ

ﺗﻘﺪﻳﻢ ﺑﻪ ﺯﻫﺮﺍی ﻣﺤﻤﺪ(ص)ﺻﻠﻮﺍﺕ

اللهمّ صلّ علی محمّدوآل محمّدوعجل فرجهم.

امشب، شب بسیار عزیز و مهمی هست. برا من هم دعا کنید لطفا، التماس دعا دارم.

واسه خواهرم فاطمه دعا کنید حالش اصلا خوب نبست و وضعیتش بدتر شده.

برای مریض‌ها دعا کنید🙏

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ان شالله  بمحمد بمحمد بمحمد.... 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه خواهرم فاطمه دعا کنید حالش اصلا خوب نبست و وضعیتش بدتر شده. برای مریض‌ها دعا کنید🙏

عزیزم انشالله هر چه زودتر خدا به خواهر عزیزتون شفای عاجل عنایت کنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

انشالله امشب همگی حاجت روا بشید دوستان و عیدیتون رو از پیامبر عزیز و مهربونمون بگیرید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من رو هم از دعاهاتون بی نصیب نذارید دوستان... دعا کنید تا آخر همین ماه بتونم یه خونه عالی اجاره کنم... از همگیتون ممنونم و عید همگیتون مبارک😍😍😍

سلام گلم🌹

تو بعضی از تاپیکها نظراتتون رو خوندم حس میکنم اطلاعاتتون در مورد مسائل مذهبی و دینی زیاده

من سوالهای زیادی برام پیش اومده. 

اگه  اطلاعات خوبی در این موارد دارید که بتونه به سوالاتم جواب بده ممنون میشم منو راهنمایی 🙏🏻

یه جورایی دارم تحقیق میکنم در مورد دینم،  قرآنم  تا  به اون باور و ایمان واقعی قلبیم برسم.