2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم خوشبخت بشی در مورد اون چیزی نمیگم چون طعم تلخ رها شدن رو چشیدم

ممنونم، ولی عذاب وجدانش نمیزاره آروم باشم، جلو چشم خودم داره آب میشه، ۸ ماهه ولش کردم هنوز فیلم و عکسامو نگاه میکنه، و منی که نمیتونم براش کاری کنم

ممنونم، ولی عذاب وجدانش نمیزاره آروم باشم، جلو چشم خودم داره آب میشه، ۸ ماهه ولش کردم هنوز فیلم و عک ...

قبل اینکه با دلت کنار بیای ازدواج نکن چون تو داری وارد زندگی یک نفر دیگه هم میشی و اگه فکرت پیش کسی دیگه باشه در واقع خیانت به فرد جدید میشه پس تکلیف خودتو مشخص کن

ممنونم، ولی عذاب وجدانش نمیزاره آروم باشم، جلو چشم خودم داره آب میشه، ۸ ماهه ولش کردم هنوز فیلم و عک ...

از اون نتونستی دفاع کنی، حداقل میتونستی به خواستگارات بگی نه تا خانوادت متوجه بشن دلت جای دیگه گیره

رها شدن عزت نفس آدمو میکُشه

دقیقا، قلبت میشکنه،  احساست نابود میشه، بی اعتماد میشی، یه ادم دیگه میشی، از چیزی خوشت نمیاد، به سختی میخندی و هزارتا چیز دیگه 

ای کاش آدما قبل رفتن فک میکردن چه بلایی سر طرف میارن

دقیقا، قلبت میشکنه،  احساست نابود میشه، بی اعتماد میشی، یه ادم دیگه میشی، از چیزی خوشت نمیاد، ب ...

بله و احساس ناکافی بودن میکنی همش احساس میکنی یه چیزی کم داشتی ک اون رهات کرده