2777
2789

سلام عزیزان شما برا پانیک تاحالا ولبان و پوکساید استفاده کردید چطور بوده خوب بوده من وقتی حرفی میزنم ویا کسی حرفی میزنه از تنش زیاد حالم بد میشه تورا خدا کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم خورده یه مدت میگه هم خوبه هم بد منم خوردم بد نیس البته یه هفته خوردم

بدیش برا چیه...منم تازه شروع کردم ولی دعوا که میشه یه وقت مخم هنگ میکنه حالم بد میشه تپش قلب میگیرم

شما برا چی استفاده کردید الان چه قرصی استفاده میکنید

من برای افسردگی الان هیچی عزیزم

۶ ماه پیش تصمیم گرفتم قرصامو بزارم کنار و خودم یکار برای خودم بکنم بجای مصرف قرصایی ک فقط باعث خواب و آروم بودن بیش از اندازه از روی اجبار مصرف قرص بودن 

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
ميگما شما هم اینطوری هستید که فکر کنید گلتون بغض داره؟ من همش فکر میکنم کل سر و گردنم غبغب دارم همش ...

من همش ترس ...وقتی کسی بهم تیکه میندازه نمیتونم جوابش را بدم یا یه وقت حرف و بحثی میشه حالم بد میشه تپش قلب میگیرم همش افکار منفی و بد

من برای افسردگی الان هیچی عزیزم ۶ ماه پیش تصمیم گرفتم قرصامو بزارم کنار و خودم یکار برای خودم بکنم ...

۶ ماه گذاشتم کنار ولی واقعا بعضی مسائل ذهنم را اذیت می‌کرد پانیک خیلی پیچیده هست متاسفانه