خونه تنهام و هیچی هم بلد نیستم یچیز کوچولوی فست فودی خوشمزه میشه بگید برم ببینم چ شکلی درست میشه ؟ دارم میمیرم از گشنگی🥺😂
تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.