2777
2789
عنوان

تنظیم هورمون زنانه

3253 بازدید | 18 پست

سلام دوستان برای تنظیم هورمون زنانه ۱۵ سالشه چی خوبه پریود نامنظم یا کلا نمیشه ریزش مو داره از علائمش ممکنه مشکلش هورمونی باشه چون سنش کمه نمیخوام قرص مصرف کنه داروی طبیعی سراغ دارین که تجربه دارین لطفا بگین اگه نتیجه گرفتم براتون صلوات میفرستم اجرتون با خدا😊💚

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

به نظرتون دمنوش رازیانه با سیاه دانه خوبه یا عرق نعناع

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رازیانه بکوب دم کن ، بخوره

دکتر ببر 

آزمایش هورمون و آزمایش غدد مخصوصا تیرویید بده . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
رازیانه بکوب دم کن ، بخوره دکتر ببر  آزمایش هورمون و آزمایش غدد مخصوصا تیرویید بده .

برای پریودش رفتیم سونگرافی گفت با دارو رفع میشه الان که داروهاش رو قطع کرده دوباره داره مثل روز اول میشه میگن هورمون مردانه زیاد میشه 

برای پریودش رفتیم سونگرافی گفت با دارو رفع میشه الان که داروهاش رو قطع کرده دوباره داره مثل روز اول ...

باید تحت نظر پزشک دارو را قطع کرد ، باز برید پیش همون دکتر ، تا وقتی میگه ادامه بدید . 

و اینکه توی گوگل سرچ کن مواد غذایی که هورمون زنانه را تنظیم میکنن ، و یا عطاری دارو گیاهی مصرف کنه

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

زیر نظر پزشک هست گفته صبر کنه تاماه بعد ببینید اگه شد شد اگه نشد باز بیاید 

عرق نعناع یا رازیانه بخوره یا نه؟

منم متأسفانه تو همین سن پریودیم نامنظم بود ینی از دوران  بلوغ دچار تنبلی تخمدان شدم الان 27 سالمه .علائمش جوش زدن و موی زائد و ریزش مو بود .اوایل دو سه ماه پریود نمیشدم کم کم ک درمان نکردم شد جوری ک تا قرص یا امپول میزدم پری میشدم در غیر این صورت ب هیچ عنوان  نمیشدم .20سالم بود رفتم پیش ی دکتر گفت شرایطی ک داری جوریه ک ن اینجا بلکه هر جای جهان بری مثل رنگ چشم ک هیچوقت تغییر نمیکنه هیچوقت خوب نمیشی بخدا عین همین حرفو بهم زد. اینقدر گریه کردم با وجود شرایطی ک داشتم هیچوقت فکر نمیکردم باردار بشم . الان چهار ماه ازدواج کردم ماه قبل اقدام کردم و باردار شدم .تازه 5هفتمه لطفا دعا کنید سالم باشه خیلی ممنون 😍میخوام بگم اونایی ک اینجور بودن امیدشونو از دست ندن اگر خدا بخواد میشه 

منم متأسفانه تو همین سن پریودیم نامنظم بود ینی از دوران  بلوغ دچار تنبلی تخمدان شدم الان 27 سال ...

خداروشکر 😇 انشالله سالم و سلامت بچه تو بغلت بگیری

[QUOTE=327504060]منم متأسفانه تو همین سن پریودیم نامنظم بود ینی از دوران  بلوغ دچار تنبلی تخمدان شدم الان 27 سال ...[/QUOTE

برا ریزشت چیکار کردی؟

خداروشکر 😇 انشالله سالم و سلامت بچه تو بغلت بگیری

ممنون از دعای خوبت ,انشاالله دختر شما هم همینطور این مشکل ادامه دار نشه و خوب بشه . اما سعی کنید وزنش زیاد نشه و ورزش کنه چیزای شیرین کم بخوره چون مصرفش باعث تنبلی میشه ,من ب شدت علاقه داشتم و دارم ب چیزای شیرین این خیلی بد بود ,رژیم غذایی خیلی تاثیر داره ی مدت رژیم گرفتم 5کیلو کم کردم سه ماه سر موعد پری میشدم ولی بعد فکر کردم خوب شدم رعایت نکردم دوباره همون شد و دگ پری نشدم . عسل و سیاهدانه خوبه ,با سیاهدانه پایین شکمشو ماساژ بدین روی معدشو ماساژ ندید چون گرمه معدشو بهم میریزه .

ممنون از دعای خوبت ,انشاالله دختر شما هم همینطور این مشکل ادامه دار نشه و خوب بشه . اما سعی کنید وزن ...

لاغره سیاه دانه و رازیانه از امروز استفاده میکنه دعا کنید ریزش موهاش کم یا قطع بشع😔