2777
2789
عنوان

همش جاریم بمن میگه چرا خونه نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 47 پست
اخه ما میتونیم بخریم،شوهرم نمیخره

شوهر منم میتونست ولی نمی‌خرید چون به آپارتمان راضی نبود 

الان خدا رو شکر برام ویلایی عالی خریده 

هر چیزی وقتی داره باید به مردش ادم اطمینان کنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من ۱۵ ساله ازدواج کردم اون ۱۲ سال هسا ازدواج کرده عزیزم من ۳۴ سالمه

بخدا نزدیک بود سکته کنم 

بازم ببخشید بالت حرفم که گفتم بچه این

شاید میخواد آمار تو رو داشته باشه که خودش عقب نمونه

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

لااااااایک  ای وای شما از کجا متوجه شدی¿¿ دقققیااااا همین اخلاق و داره بخدااا معلومه باهمچین ...

آره دیگه وقتی تو عمر با آدم های مختلف سر وکار داریم دیگه مشخص میشه فقط اون خودش آرامش نداره همش فکرش درگیر شماست خودش داره بیشترین ضربه را به خودش میزنه شما دیگه ولش کن انشالله برکت بده به مالتون خونه دار هم بشین 

آره دیگه وقتی تو عمر با آدم های مختلف سر وکار داریم دیگه مشخص میشه فقط اون خودش آرامش نداره همش فکرش ...

فداتشم گلم

اره بخدا گل گفتی هیجی ارامش نداره همش نشسته من چیزی بخرم بره بخره

In the neme of god
بخدا نزدیک بود سکته کنم  بازم ببخشید بالت حرفم که گفتم بچه این شاید میخواد آمار تو رو داشته ب ...

ن عزیزم اشکالی نداره .همین دیگه اره گلم همین اخلاقشه نمیخواد عقب بمونه

In the neme of god

شایدمنظورش اینه شمادیگه چراخونه ندارید به نظرمن که اینطوراومدکه فکرمیکنه درآمدشماکه خوبه شمادیگه چراشایدهم واقعادرآمدتون ازشون بیشترباشه دراونصورت سوالش منطقیه پرسیدنش منطقی نیستا اینکه فکرمیکنه شمامیتونستی صاحب خونه بشید وتعجب میکنه که چرانشدیدمنطقیه البته به کسی ربطی نداره ولی خب حرف حرف میاره دیگه اگه درآمدتون بیشتریااینطوربه نظرمیاد ولش کن قصدبدی نداره باهات راحته البته اشتباه میکنه ولی خب بعضیاحرفاشونو سبک سنگین نمیکنن

نه.. یچا دیگه خونه داریم...قیمتا اومده پایین...نمیفروشه،شایدم مخصوصا نمیفروشهاون و اجاره دادیم،خودم ...

خیلی سخته اینجوری هم باید دردسر مستاجروبکشی هم صابخونه اسباب کشی که دیگه هیچ ای کاش هرشهروند میتونست یه خونه داشته باشه

شایدمنظورش اینه شمادیگه چراخونه ندارید به نظرمن که اینطوراومدکه فکرمیکنه درآمدشماکه خوبه شمادیگه چرا ...

این اخلاقارو نداره فداتشم 

میخواد از زندگیم سر در بیاره 

یکی نیست بهش بگ تو ک لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره 

خودت مستاجری بمن میگی چرا خونه نداری

In the neme of god