یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لااااااایک ای وای شما از کجا متوجه شدی¿¿ دقققیااااا همین اخلاق و داره بخدااا معلومه باهمچین ...
آره دیگه وقتی تو عمر با آدم های مختلف سر وکار داریم دیگه مشخص میشه فقط اون خودش آرامش نداره همش فکرش درگیر شماست خودش داره بیشترین ضربه را به خودش میزنه شما دیگه ولش کن انشالله برکت بده به مالتون خونه دار هم بشین
شایدمنظورش اینه شمادیگه چراخونه ندارید به نظرمن که اینطوراومدکه فکرمیکنه درآمدشماکه خوبه شمادیگه چراشایدهم واقعادرآمدتون ازشون بیشترباشه دراونصورت سوالش منطقیه پرسیدنش منطقی نیستا اینکه فکرمیکنه شمامیتونستی صاحب خونه بشید وتعجب میکنه که چرانشدیدمنطقیه البته به کسی ربطی نداره ولی خب حرف حرف میاره دیگه اگه درآمدتون بیشتریااینطوربه نظرمیاد ولش کن قصدبدی نداره باهات راحته البته اشتباه میکنه ولی خب بعضیاحرفاشونو سبک سنگین نمیکنن