2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم باید اول خودش عا دوست داشته باشد سپاسگزار اعضای بدنش که سالم و فرمانبردار اراده ش هست .بعد بکسی دل ببندد که دلدارش باشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
آدم باید اول خودش عا دوست داشته باشد سپاسگزار اعضای بدنش که سالم و فرمانبردار اراده ش هست .بعد بکسی ...

کاش این دل حالیش میشد

خب بعضیا واقعا دوست‌داشتنی و دلبرن

دست آدم که نیست

دل این حرفا حالیش نیست

کاش این دل حالیش میشد خب بعضیا واقعا دوست‌داشتنی و دلبرن دست آدم که نیست دل این حرفا حالیش نیست

اگر کلاس روانشناسی بری متوجه می شی دلسپردن قابل کنترول دختر نباید خودش آسون بده دست کسی پسر نباید چشم به هر کسی داشته باشد.

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اگر کلاس روانشناسی بری متوجه می شی دلسپردن قابل کنترول دختر نباید خودش آسون بده دست کسی پسر نباید چش ...

حیف بلد نبودم

الانم دارم سعی میکنم

کتابی در این مورد که بیشتر مراقب دلمون باشیم میشناسی بخونم؟

حیف بلد نبودم الانم دارم سعی میکنم کتابی در این مورد که بیشتر مراقب دلمون باشیم میشناسی بخونم؟

تلگرام بصورت انلاین جلسه اول رایگان بعد درصورت تمایل مبلغ ناچیز هست ما عضو هستیم