2777
2789

البته من خودمم همش دارم ول میگردم😅

ولی ناموسا بیاین بهم ایده بدیم

چیکار کنیم پولدار بشیم

دلم ی ماشین ۲۰۷ میخواد

فوق لیسانس حقوق دارم...بی کارم فعلا

البته شوهرم دوست نداره کار کنم

اما خب بیاین یکم ب هم دبگه بگیم چیکار کنیم...

ی دختر ۲۰ ساله هست تو شهرمون بلاگره روزی ۱۲ میلیون در میاره با عنتر بازی(ببخشیدا)

من ک نمیتونم از این کارا بکنم

شما چیکار میکنید .....بگید دیگه بابا اه

آنلاین شاپ خوبه بزنم؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

بلاگری هم روحیه میخواد 

هم کاربلد بودن 

اون‌همه هیت میدن باید قوی باشی

در همه حال بابد گوشی ب دست باشی

سناریو بچینی

سخته 🤦

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین شاپ چی؟

نمی دونم

مثلا لوازم آرایش یا لوازم تحریر فانتزی 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
بلاگری هم روحیه میخواد  هم کاربلد بودن  اون‌همه هیت میدن باید قوی باشی در همه حال بابد ...

ولی زورم میگیره روزی ۱۲ تومنننننن اخه🥺🥺🥺

با شکلک درآوردن و مسخره بازی

ماهی ۴۰۰ تومن در میاره حداقل

منم انلاین شاپ لوازم تحریر زدم دریغ از یذره حمایت...

راس میگی؟؟؟چرا خب؟

ولی زورم میگیره روزی ۱۲ تومنننننن اخه🥺🥺🥺 با شکلک درآوردن و مسخره بازی ماهی ۴۰۰ تومن در میاره حد ...

خب توام برو دوره های بلاگری رو ببین 

بخدا ت ایران از بس سناریو هست دیگه گیج میشی کدومو بزاری کدومو نزاری 

کلیم برات بسته‌میاد ک معرفیشون بکنی و همشونم برا خودته تازه پولشم میگیری

انلاین شاپ بزن ست های ورزشی بیار 

انلاین شاپم دردسر داره...چجوری پیج رو ببرم بالا

آخه رقابت خیلی زیاده 

چمیدونم هیچکس نخرید...🥲من نگه میدارم واسه مدرسه بچه هام...

چند وقته زدی

خب توام برو دوره های بلاگری رو ببین  بخدا ت ایران از بس سناریو هست دیگه گیج میشی کدومو بزاری ک ...

مثلا چجوری بلاگری بشم ک صورتم معلوم نباشه

مثلا چجوری بلاگری بشم ک صورتم معلوم نباشه

ن دیگه نشد 

بلاگرا با کل اعضای بدنشون پول در میارن😐😂

صورتت ک معلوم نباشه دنبال کننده کمی میان طرفت 

دوره داره گلم

انلاین شاپم دردسر داره...چجوری پیج رو ببرم بالا آخه رقابت خیلی زیاده 

اول بین دوستات تبلیغ کن و بفروش خرید که کردن بگو بهت اینقد تخفیف دادم تو هم باید بجاش پیجمو استوری کنی یا به دوستی اشنایی منو معرفی کن و واسم مشتری بیار