2777
2789

مرسمو امسال عوض کردم همش احساس تنهایی میکردم ولی این یه ماهه با یکی دوست شدم خیلی دختر مهربونم و باحالیه اسمش مبیناس همش پیش همیم بقل دست همم میشینیم🤩

خداروشکر

همیشه خوب باشی انشاالله 😍

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم عالی بود اتفاقات خوبی برام این چند روز افتاده اگه اون خبری هم که منتظرشم بهم برسه عالی میشه البته این خبرو سه ماه دیگه بهم میدن🥰🥰🥰🥰

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

و من زن گنده ای که با یه بچه یه ساله بیام واسه دوستی تو و همکلاسیت مبینا نظر بذارم و روزمو بگم

نینی یار توروخدا جمع کنید بچه هارو 

بابا سنمون و مشکلات و خوشحالی هامون یکی نیسسسسس تفاهم نداریم

بابا ماییدی گارو با مبینا

خب نشد تاپیک قبلیم خودم باشم تو قبلی تریه هی پیام میومد اونجا بودم اومدم اینجا راجبش بحرفیم🙃

بعد خوب حوصله من رو نداری مزاحمت نمیشم نیا تاپیکم اگه دوست نداری😕

خداروشکر ک خوشحالبتونو دیدم 

برامن روز خیلی خوبی نیس چون خیلی گشنمه اومدم دکتر ب شوهرمم میگم میگ اگ از جات پاشی دیگ جا پیدا نمیشه اخه قراره بین مریض بریم داخل🥲😂

و من زن گنده ای که با یه بچه یه ساله بیام واسه دوستی تو و همکلاسیت مبینا نظر بذارم و روزمو بگم نینی ...

خب چه ربطی داره !

میتونی بدون نظر بری بیرون

ما هم یه دورانی همین سن بودیم

آدم گاهی با گفتن خوشحالیهاش حال دلش خوب میشه

💕🧚‍♀️