2777
2789
عنوان

اسنپ☹️

141 بازدید | 13 پست

بچه ها بنظرتون مسافرایی اسنپ بیشتر خانمن یااقا. ..من فکر میکنم همشون دختر وزنای خوشگلن   چرا شوهرم انقد علاقه داره بخدا میخواد بره اسنپ بال در میاره ازخوشی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا😂

تو دیگه چقدر حساسی

بیشتر مسافرا قطعا خانمن. ولی اینکه میگی خوشگلن نشونه ی حساسیتته.

شوهرتو اذیت نکن. این حرفا هم یه وقت تو روش نگو. نزار با این رفتار تو توجهش به زنا جلب بشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
شاید ب رانندگی داخل شهر علاقه داره خب

چه علاقه یی عزیزم همش بیرونه روزا

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
آره همه موندن که به راننده اسنپ پا بدن. شوهرت اگر ذوق میکنه واقعا بد به حالش.

خب مطمئن نیستممممم حسم درسته یانه بنظرت خانما سواراسنپ میشن بیشتر

ای خدا😂 تو دیگه چقدر حساسی بیشتر مسافرا قطعا خانمن. ولی اینکه میگی خوشگلن نشونه ی حساسیتته. شوهر ...

خب همون دیگه همشون خانمن پس😭🤣🤣انقد بدم میاد ازاونورمیادباهاش حرف نمیزنم

خب همون دیگه همشون خانمن پس😭🤣🤣انقد بدم میاد ازاونورمیادباهاش حرف نمیزنم

وای نگو تو رو خدا. بخاطر تو میره😂

از این زاویه ببین تو این ترافیک شب و روز دنده عوض میکنه و با صدتا آدم جور و ناجور دمخور میشه بخاطر خوشحالی تو.😍

یه سری از مسافرا رو شاید دلش نخواد اصلا تو ماشین راه بده چه برسه به اینکه تا مقصد هم برسونه و تحملشون کنه.

فقط به عشق استقبال گرم تو

وای نگو تو رو خدا. بخاطر تو میره😂 از این زاویه ببین تو این ترافیک شب و روز دنده عوض میکنه و با صدت ...

بخدا آره خیلی ازحرفات درسته😭😭 ولی چرااااا من اینجور فکرمی‌کنم همش این بخش که الان خانومای خوشگل سوار میشن اینم هی نگاشون می‌کنه و ممکنه حرف هم بزنه نه حرف بد ها.   هی کلی ..🙃😆خاک ب سرم بخدا می‌ره اسنپ تامیاد من هی خودخوری میکنم ...البته حس زنا دروغ نمیگه گلم😒

بخدا آره خیلی ازحرفات درسته😭😭 ولی چرااااا من اینجور فکرمی‌کنم همش این بخش که الان خانومای خوشگل سو ...

ای خدا از دست تو😂

اگه یه نفر فقط ایموجیاتو ببینه هم میفهمه چقدر سر این موضوع مضطربی

به خودت بیا دختر

ای خدا از دست تو😂 اگه یه نفر فقط ایموجیاتو ببینه هم میفهمه چقدر سر این موضوع مضطربی به خودت بیا د ...

مررررسی از حرفای قشنگت 🌹🌹🌹