2777
2789

تازه اینو برا مامانم تعریف کردم کلی خندید گفتم بیام برا شما بگم

آقا سه چهار سال پیش من سینگل بودم رفته بودم بانک که دوتا پسر دیدم یکیشون اومد جلو و شماره داد

منم ازش خوشم اومد و باهاش حرف زدم و اینا

مسافر شهر مون بود مهندس معدن بود خیلی هم خوشگل بود

خلاصه اینا اومدن مغازم ازم خرید هم کردن و رفتن دیگه شهرشون

پسره گفت من ازت خوشم میاد هرماه میام شهرتون دیدنت

قضیه گذشت تا یه بار عکسمو با لباس عروس استوری کرده بودم(من قبلا مدل عروس میشدم فیس مدلم)

نوشت برام مگه تو ازدواج کردی 

کرمم گرفت گفتم آره ولی یکساله جدا شدم 

گفت آخه تو سنت کمه کی وقت کردی اخه

گفتم ۱۵اازدواج ۱۶زایمان ۱۷جدایی

گفت ای وای بچه هم داری گفتم آره🤣

گفت الان بچت چند سالشه گفتم ۲و نیم اینا

گفت پیش خودته گفتم نه باباش بهم ندادش عدم صلاحیت زد برام 🤣 

دیگه من بیشتر کرمم گرفت شروع کردم از این که خیلی دلتنگ بچمم گفتم عکس بچه خالم رو دادم گفتم این پسرمه 😞عکس بچه خالم تو بقل پسر داییم دادم گفتم اینم باباشه

دلیل جدایی هم گفتم دست بزن داشته و خیانت  و اینا 🤣

نگو این پسر خودش بچه طلاقه

حرفای من باعث میشه یاد بچگی خودش بیوفته که نامادری بزرگش کرده وهمسن پدر من بوده 

زنگ زد بهم هق هق میکرد

که آره مادرم منو گذاشت برا بابام رفت 

همیشه تو حسرت پدر مادر کنار هم بودم 

نا مادریم مدام اذیتم میکرد 

کلی هم دعوام کرد که آدم خیلی بیشعور و بیشرفی هستی که بچه اوردی و نتونستی بمونی نگهش داری(می‌گفت معلومه بخاطر عوضی های خودت جدا شدی🤣)

حالا شما تصور کنید من موندم تو داستانی که نه میتونم بگم دروغ گفتم نه میتونم ادامش بدم🤣

هرچی میگفتم دیگه بدتر میشد 🤣

ادامه داره👇

در حال کاهش وزن🥲

خندم نگرفت خصوصا اخراش

امیدوارم از اون ادمایی نباشی که تو سایتم دروغ میگن و یسری ساده دل باورشون میکنن غصه میخورن براشون

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره رو زجر کش کردی😂😂

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

این بچه هر روز حال بچمو ازم می‌پرسید 

می‌گفت پاشو برو دیدنش

پاشو برو براش خوراکی ببر

انقد پسر با احساسی بود که دلم نمیومد بگم دروغ گفتم

اونم خیلی باور کرده بود🥱

یه روز گفت چند وقته پسرتو ندیدی گفتم سه ماهع

گفت خاک تو سر بی احساست کنم بی لیاقت که مادر شدی و مادری بلد نیستی

گفت چرا نمیری 

من میخواستم شرشو بکنم ساکت شه

گفتم پول ندارم🤣

یهو دیدم به حسابم دو و نیم پول اومد🤣(شماره کارتم رو از وقتی اومده بود مغازم خرید کرده بود نگه داشته بود)

گفت این دو نیم بلیط هواپیما اونجا هم رسیدی برات پول میزنم بری خوراکی و لباس اینا ببری برا بچت 😑

در حال کاهش وزن🥲

من دیگه دیدم جدیه

گفتم بابا من یه شوخی کردم تو جدی گرفتی بیا این شناسنام

بخدا تا اومدم بگم شوخیه تو گریه زاری راه انداختی

الآنم شماره کارتتو بده اینو بهت برگردونم

شماره کارتشو داد برگردونم و بلاکم کرد 🤣

سر یه شوخی بیخود یه رابطه خیلی خوب رو ازدست دادممم

در حال کاهش وزن🥲