2777
2789
عنوان

عصبانیت

96 بازدید | 11 پست

خسته شدم ازبچه داری وزندگی از دست بچه ها صبح تا الان یه اتاقو تمیز نکردم شوهرم بدون خداحافظی رفت چون یکم داد میکشم دلم فقط طلاق میخواد دیگه اعصاب نموده واسم از بچه های شر وشور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید خودت ب خودت کمک کنی از دست هیچکس کاری برنمیاد،افسرده سدی احتمالا ک سر بچه هات داد میزنی،ب ...

نه نمیتونم افسرده بودم ازدواج کردم بدتر شدم شوهرم خوبه همه جوره مادرشوهرم کمکم میکنه اما اعصاب داغونه که نگو به شوهرم گفتم طلاقم بده یکی دیگه ببر من لیاقت ندارم به شوخی میگیره ومیگه کجا بری ما رو تنها نذار اما دیگه تحمل ندارم کسیم ندارم باهاش حرف بزنم باشوهرمم نمیتونم حرف بزنم مسخره میکنه 

نه نمیتونم افسرده بودم ازدواج کردم بدتر شدم شوهرم خوبه همه جوره مادرشوهرم کمکم میکنه اما اعصاب داغون ...

فک‌کردم با همسرت مشکل داری یا خونواده ش،پیش روانشناس یا روانپزشک رفتی؟اینجوری بچه هاتم عصبی و پرخاشگر میشن در آینده ب اونا فکر کن حداقل،من خودم ی مدت دیوونه شده بودم همش ب بچه م و همسرم میپرسیدم بعدم میشستم گریه میکردم ب خودم اومدم دیدم دختر ۴ساله م داره دیوونه میشه از دست جیغ و دادای من،ب خودم اومدم و رفتارمو درست کردم،باور میکنی الان دخترم خیلی آرومتر و حرف گوش کن تر شده،الانم بهترین نیستم بخوام بگم خوب خوبم ولی همش ب خودم نهیب میزنم و جلوی خودمو میگیرم،فرد عصبی کم کم اطرافیانشم عصبی و افسرده میکنه متاسفانه

آخه کی الان کهنه میشوره که من بشورم بهش میگم میگه بابات بگو مای بی‌بی بخره الان کارام مونده بچه ام ب ...

وضعیت مالیتون اوکی نیس؟آخه گفتی شوهرت خوبه همه جوره خب چرا مای بی بی نمیگیره برا بچه ش؟

فک‌کردم با همسرت مشکل داری یا خونواده ش،پیش روانشناس یا روانپزشک رفتی؟اینجوری بچه هاتم عصبی و پرخاشگ ...

من یه مدت خوبم دوباره شروع میشه شوهرم فکر نکنم پول مشاور بده برم بعدش مادرشوهرم نمیگه دختر عصبیه کم داره چون بچه هامو هرجا میخوام برم اون داره شوهرم میگه ملایی بخون خوب میشی