2777
2789

من توی بچگی هم تشخیص بیش فعالی دادن ، ولی مامانم زیاد برای درمانم پیگیری نکرد.

خودم هفته پیش رفتم پیش روانپزشک به خاطر اضطراب اجتماعی شدید و وسواس فکری که بهم گفت ، بیش فعالی هم داری

ولی برلی بیش فعالی بهم دارو نداد ، برای اضطراب و وسواس داد. 

من واقعا هیچ تمرکزی ندارم ، کارهام نمی کنم و کلا برنامه ای ندارم. عملا مسیر زندگی من مثل یک برگی روی رود با خودش اینور و اونور می بره.

با بیش فعالی میشه موفق شد؟ بدون دارو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته الان؟ به خودت زیاد تلقین  نکن

بیش فعالی اختلاله عزیزم

تلقین نیست.

تلقین ب چیزی گفته میشه ک سندیت علمی یا پزشکی نداشته باشه و ناشی از فکر باشه و فرد با اون خودش رو ب مسیری هدایت کنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۲۲ تلقین نکردم ، کل عمرم همین بودم.

همین دارو هایی که بهت  داده قطعا آرامبخش هستن و در درمان پیش فعلالی تاثیر مثبت میذارن این داروها اکثر در یک گروهن مثل آنتی بیوتیک یا مسکن که چندین نوع هستن ولی همشون یک کار انجام میدن دختر منم پیش فعالی داره  و ۱سال دارو مصرف کرده  (ریسپریدون و یکی دیگه یادم نیس) ۱سال قشنگ کنترل و نرمال شد وضعش ولی بعدش ادامه ندادیم بخاطر عوارض داروها

استاد من بیش فعال بوده درمان هم نکرد.خودش به کمک روانشناسش روی خودش کار کرد.یه خیاط فوق حرفه ای میتونم بگم ستاره.که یک سال پیش مهاجرت کرد و رفت.خودش همیشه از بیش فعالیش سرکلاس میگفت.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
بیش فعالی اختلاله عزیزم تلقین نیست. تلقین ب چیزی گفته میشه ک سندیت علمی یا پزشکی نداشته باشه و ناش ...

بله ممنونم 

منظورم اینه آدم مثلا هی میگه من پیش فعالم و مشکل دارم و اینا واین خود خوری تاثیر منفی میذاره رو آدم 

نمیدونم تونستم بگم منظورمو یا نه😅

استاد من بیش فعال بوده درمان هم نکرد.خودش به کمک روانشناسش روی خودش کار کرد.یه خیاط فوق حرفه ای میتو ...

خدامنه موفق بشم

هی لگد می زنم زیر موقعیت هام ناخودآگاه

بله ممنونم  منظورم اینه آدم مثلا هی میگه من پیش فعالم و مشکل دارم و اینا واین خود خوری تاثیر م ...

من نمی دونستم بیش فعالی دارم .

هفته پیش دکتر گفت

به مامانم گفتم گفت آره ۵ ۶ سالت بود بردمت پیش روانپزشک به خاطر کارهای عجیب غریبت گفت بیش فعالی بهت دارو داد ، ضربان قلبت رفت بالا . منم دیگه بهت ندادم.

الان می فهمم وسواس فکری و افسردگی و اضطراب اجتماعیم و ناموفق بودن و عجیب بودنم همش مال بیش فعالیه

خدامنه موفق بشم هی لگد می زنم زیر موقعیت هام ناخودآگاه

بخاطر وسواس فکری که داشت همش تلاش میکرد کارشو به بهترین نحو انجام بده  از کوچیکترین خطا هم گذشت نمیکرد.بهش به یه چشم دیگه نگاه کن اینکه با خیلیای دیگه فرق داری ازش استفاده کن

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙

درود 

منم بیش فعالم بخاطر همین نتونستم توی کنکور تجربی موفق بشم دارو هم مصرف میکنم چند ماهیه ولش کردم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
درود  منم بیش فعالم بخاطر همین نتونستم توی کنکور تجربی موفق بشم دارو هم مصرف میکنم چند ماهیه و ...

سلام عزیزم

منم دقیقا کنکورم به خاطر این مورد خراب کردم

ولی اون زمان نمی دونستم که بیش فعالم

بیش فعالی باعث وسواس فکریم و اضطراب اجتماعی شده 

دلم می خواد به خودم کمک کنم ولی همیشه روز از نو و روزی از نو