2777
2789

درسته آماری که گرفتم تعداد زیادی نیست 

ولی برام سوال بود چرا دختر م و خیلی از بچه های کلاس و مدرسه همیشه مریض هستن

ولی یه تعداد از بچه ها هستن که حتی با وجود شیوع ویروس و تمام شرایط جانبی و شرایط جسمی متفاوت چه چاق چه لاغر چه بدغذا چه خوش اشتها و حتی قد کوتاه یا قد بلند بودن ،،، اصلا مریض نمیشن یا فوقش سالی یکبار خفیف مریض میشن

باورتون میشه نحوه ی زایمانتون ، کل زندگی بچه و آینده ش را تغییر میده

کاش یه مرجع رسمی مثلا یک دانشگاه راجع به این موضوع تحقیقات آماری دقیق ارائه بده

هنوزم عوارض و معایب سزارین رها نمیکنه 😒😒 اون دنیا باید کل حساب کتاب من یکی را صفر کنن چون من با تمام وجود طبیعی میخواستم

طبیعی بودم و بی نهایت تند تند مریض میشه و خیلی هم بد مریضه هر سری هم بستری میشه 🤷🏻‍♀️

بعدی رو حتما سز میکنم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهر من طبیعی بدنیا اومد 

ولی تابستون و زمستون زود زود سرما میخوره گلوش عفونت میکنه 

چ ربطی دارع 

سیستم ایمنی و تغذیع و اینا خیلی تاثیر دارع

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

خودت با سزارین زاییدی بعد نقدش هم می‌کنی چه جالب  

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

به نظرم این آمار واسه خودتون و کلاس بچه ی خودتونه! کلاس و مدرسه و آموزشگاهی که بچه ی من میره همچین خبری نیست و این چند سالم نبوده!سیستم ایمنی تون رو تقویت کنید.آمار یه مدل زایمان خودتون رو به مریضی و این چیزا تعمیم ندید 😊😊😊

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙

عزیزم کلی نمیشه گفت.بهتره گفت رفتارهای والدین تا اخر عمر همراه کودکان هست نه نوع زایمان.مثلا یه بچه از وقتی به دنیا میاد عادتش میدن به گرمای زیاد و خوراکی های غیر سالم و بد غذایی معلومه بچه هم زود مریض میشه هم دندون خراب زیاد داره هم کلی درد و مرض

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍