2777
2789
عزیزم هیچ فرقی با روزانه نداره فقط شهریه میدی

کلا روزانه و شبانه باهم تو 1دانشگاه هستن حتی میتونی واحداتو با روزانه ها بگیری تنها فرقش فقط شهریشه

از ازاد ارزونتر و ازپیام نور گرونتره گلم
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
حتی ساعت کلاساشم فکر نکن که چون اسمش شبانس عصرا برگزار میشه نه ااینجوری نیست طول تمام ساعات روز کلاساش هست عین روزانه
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم . ارشد می خوای بخونی یا کارشناسی؟ کلاساش با بچه های روزانه یکیه. دانشگاه هم همون دانشگاهه. شهریه اش فکر کنم از پیام نور بیشتره از آزاد کمتر.
ولی قسطی می تونی بدی وام هم مدیده دانشگاه
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب

تا در این پرده جز اندیشه او ننگارم...
قسطی ندیدم کسی شهریه دانشگاهشو بده ولی مثلا مال ما شهریه مون برا کارشناسی دور و بر 300 400 بود دانشگاه 150 تومن وام میداد که بعد فارغ التحصیلی باید بهشون برگردونی ماهی 16 17 تومن!!!!!!
البته اگه تعداد نفرات درخواست کننده خیلی زیاد باشه به همه تعلق نمیگیره!!!!!! تو مدرکتم مینویسن شبانه
خدایا شکرت