2777
2789

من سر دخترم نهایت یک روز فاصله بود بین سن جنین و روز اول پریود اما الان یک هفته عقبه سن جنینم دلیلش چیه

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

برا منم ابنجوریه نمیدونم چرا

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بین سن جنین و هفته بارداری یک روز فاصله باشه؟  یعنی روز دوم پریودی نزدیکی داشتی و گرف ...

از روز اول پریود حساب میکنن 

نکنه بچه هامون ضعیف اند

نه فک نکنم احتمالا سونو از زمان تشکیل ساک و ایناست و دقیقتره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نه فک نکنم احتمالا سونو از زمان تشکیل ساک و ایناست و دقیقتره

خب من ب حساب پریود ۲۵ آذر پریود شدم  ۱۴ بهمن ۶ هفته و یک روز سونو نشون داده ولی ب حساب پریودم ۷ هفته تمام بودم 

خب من ب حساب پریود ۲۵ آذر پریود شدم  ۱۴ بهمن ۶ هفته و یک روز سونو نشون داده ولی ب حساب پریودم ۷ ...

چ بگویم والا ولی من شنیدم اکثرا سونو با پریود ی هفته فرق داره ولی دلیلش چیه رو نمیدونم انشاالله ک چیزی نیست رفتی دکتر ازش بپرس

پس احتمالا من اشتباه میکنم ❤️🫂

چی بگم منم بر حسب سن جنین تو بارداری های قبلیم میگم چون الان دارم سونو دخترمو میبینم دقیقا همون روز اول پریودم حساب شده و اندازه بچم ب اندازه همون بوده بازم نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم💚💚

چ بگویم والا ولی من شنیدم اکثرا سونو با پریود ی هفته فرق داره ولی دلیلش چیه رو نمیدونم انشاالله ک چی ...

فعلا ک نمیرم امروز دکتر بودم نپرسیدم احتمالا دو هفته دیگه میرم پیش دکتر

چی بگم منم بر حسب سن جنین تو بارداری های قبلیم میگم چون الان دارم سونو دخترمو میبینم دقیقا همون روز ...

من هنوز تجربه بارداری ندارم 

فعلا دارم اطلاعات جمع میکنم برا بعد از عید 

اگه چیز دیگه ای هم میدونی ممنون میشم بهم بگی