2777
2789
عنوان

خانواده شوهراتون برای بچه اولتون ک به دنیا امد چیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسرم مامان و بابام سیسمونی داده بودن حقیقتا یادم نمیاد چی هدیه دادن فکر کنم پول بود شایدم همونم ندادن یادم نیست.خانواده شوهرم ربع سکه دادن مادرشوهرم ۲۰۰ تومن پول داد

برای دخترم مامانم گوشواره داد.مادر شوهرم ۵۰۰ بقیه هیچی

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانواده خودم سیسمونی کامل و سکه دادن

اونام برای تشکر

هزینه د‌وتا از وسیله هارو پرسیده بودن از همسرم

یا یک ست رخت خواب و ماشین کنترلی و پول نقد دادن.

بعد زایمانمم پول نقد یادم تیست چقدر بود

ولی مثلا در حد یک تیکخ طلا میشد

💕

سال ۹۳ مامانم ۱۰ پول سیسمونی داد یک گوسفند خرید عقیقه و یک زنجیر پلاک و خوراکی کامل خریدن مثل روغن زرد و گردو دوا زاچی شیرینی و گوشت و... حالا خانواده همسر سر پسرم یک ۱۰۰ تومن پول تو پاکت یک سکه پارسیان در حد ۵۰ تومن . یک‌گل زشت مصنوعی و یک جعبه پای سیب و تمام خرجشون زباد شد   

یه دست لحاف تشک نوزادی و یه دست لباس..

خونواده خودم نیمست طلا و کل سیسمونی رو خریدن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

والا فعلا ک باردارم ولی فک کنم خانواده شوهرم هر کدوم ی مقدار پول بیارن خانواده خودمم ک سیسمونی باشه خواهرامم همون پول

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من ازدواج دوممه توازدواج اولم خانوادم خیلی خوب سیسمونی دادن بعدش ک‌طلاق گرفتیم الان بایکی ازدواج کردم ک مجرد بود ازدواج نکرده بچه اول اونه ولی من بچه دومم خانواده شوهرم انتظار دارم خانوادم برایم همه چی بخرن درحالی ک خودشون یدونه چیزی طلاهم نخریدن برام  میگن مادرت برات طلامیگیره گفتم ن نمیخره