2777
2789

فر ریز میخوام بشه 

هيچوقت ، هيچ‌چيز ، از هيچكس ، بعيد نیست !️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو حموم بعد نمشو بگیر یکم مرطوب بود کمی ژل بزن و بباف خیلی هم ریز نباف حالت ویو بشه اگه یچیزی بزاری بینشون ببافی که لوله ای شه خیلی قشنگ میشه بعد که بافتی یکم موس مو بزن و بزار خشک شه یا با سشوار خوب خشکشون کن بعد باز کن خیلی قشنگ میشه

بعد حموم ببافید خیلی خوشگل میشه من که بعد حموم میبافم بعدش که موهام خشک میشه و چند ساعت بعد بافت رو باز میکنم موهام یکدست و خوشگل فر میشن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
قبل از حموم ببافی چجوری بشوری؟؟!! 

دیروز رفتم حموم موهامو تمیز شستم بعدش یادم رفت ببافم حالا امروز میخوام دوباره برم  نمیدونم کدومش بهتر حالت میگیره

بعد حموم ببافید خیلی خوشگل میشه من که بعد حموم میبافم بعدش که موهام خشک میشه و چند ساعت بعد بافت رو ...

یکمی هم اسپری مو یا فوم مو همون موقعی که موهاتون نم داره و دارید میبافید بزنید به موهاتون بهتر میشه... من همیشه یا فوم میزنم یا اسپری چون موهام لخت و صافه و حالتش ثابت نمیمونه لازمه فیکساتور بزنم 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بافت چهلگیس؟

آره... ولی اگه یه رشته بافت معمولی بزنید هم موهاتون حالت موج های درشت به خودش میگیره اما چهل گیس خوشگل تر میشه

آره... ولی اگه یه رشته بافت معمولی بزنید هم موهاتون حالت موج های درشت به خودش میگیره اما چهل گیس خوش ...

اره صددرصد که چهل گیس بهتر میشه مشکلش اینجاست که بافتش سخته

دیروز رفتم حموم موهامو تمیز شستم بعدش یادم رفت ببافم حالا امروز میخوام دوباره برم  نمیدونم کدوم ...

اگه تمیززه قبل از حموم بباف از اون چیزایی که کاربرا میگن هم بزن برو حموم بخار حموم شاید بهتر بشه

البته تجربه ندارم این همه ابراز فضل میکنم😄🤣

اگه تمیززه قبل از حموم بباف از اون چیزایی که کاربرا میگن هم بزن برو حموم بخار حموم شاید بهتر بشه ...

من خودمم تجربه ندارم زیاد  

ممنون از اینکه بازم نظرتونو گفتید