2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمیم کن  بستگی ب عملکرد دانش اموزا هرسال تراز تغییر میکنه  ممکنه ۲۰ تو پارسال ۶ هزار تر ...

از هزینه هاش خبر دارید ک کل کتابا باهم چقد میشه؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
ن من کنکوری نیستم ولی اینجور مواقع بلد نیستید کافینتا بلدن

وااااا خدایا پس اطلاعی نداری چیزی نگو لطفا😐🎀اصلا ربطی به کافی نت نداره من بلدم ثبت نام کنم حتی کنکورمم خودم ثبت نام کردم مشکل اینه اومدن بخش نامه دادن سایت  بالا نمیاره حالا چه کافی نت چه تو خونه تاپیک زدم ببینم کسی تونسته یا نه 😒

وااااا خدایا پس اطلاعی نداری چیزی نگو لطفا😐🎀اصلا ربطی به کافی نت نداره من بلدم ثبت نام کنم حتی کنک ...

وا خب یه کلمه بگو سایت بالا نمیاره 

تو گفتی نمیدونم کدوم قسمت برم

من خودم پزشکی میخونم امسال قبول شدم فکر میکنی بلد نیستم اینارو؟مسخره‌ی بیتربیت چ طرز صحبته

وا خب یه کلمه بگو سایت بالا نمیاره  تو گفتی نمیدونم کدوم قسمت برم من خودم پزشکی میخونم امسال ...

اگر دقت کنی نوشتم دسترسی به هیچ قسمت ندارم یعنی سایت نمیاره😐واقعا با این آیکیو چطور پزشکی میخونی؟! 🤣🤣🤣🤣

اگر دقت کنی نوشتم دسترسی به هیچ قسمت ندارم یعنی سایت نمیاره😐واقعا با این آیکیو چطور پزشکی میخونی؟! ...

واقعا برات متاسفم امیدوارم جای هیچکسیو تو دانشگاه نگیری اصلا مستحقش نیستی 

اگر دقت کنی نوشتم دسترسی به هیچ قسمت ندارم یعنی سایت نمیاره😐واقعا با این آیکیو چطور پزشکی میخونی؟! ...

طرز صحبتت کاملا پیداست چطور ادمی هستی اصلا دوستندارم باهمچین ادمایی صحبت کنم حیف تایمم