2777
2789
عنوان

چجوری خونه اجاره میکنن؟

359 بازدید | 16 پست

من ی خونه پیدا کردم ۹۰ تومن واسه ی سال از جلو میگیره گفتم ندارم میخوام ماهانه اجاره بدم ۶۰ رهن میگیره ماهی سه تومن اجاره نظر شما چیه خوبه درگهان هست فقط تا حالا خونه اجاره نکردیم نمیدونم کجا قولنامه میکنن محضر یا املاکی اول میدن یا بعدش میشه راهنمایی کنید همش استرس دارم کلا.هبردار نباشه خونه یکی دیگه بهمون اجاره بده طرف خبر نداشته باشه

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

برو از املاکی بگرد پیدا کن پسندیدی اونجا اجاره نویسی میکنن.با کد رهگیری

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از املاکی بگرد پیدا کن پسندیدی اونجا اجاره نویسی میکنن.با کد رهگیری

من از دیوار پیدا کردم املاکی قشم همشون رهن بالای ۱۰۰ تومن هست اجاره هم ۷ ب بالا خیلی زیاده نمیدونم دیوار اعتماد کنم یا ن

باید بری املاک سر خود قولنامه ننویس راستی درگهان  کجاست منظورم مال کدوم شهر

قشم، شوهرم نمیره سرکاره وقت نمیکنه خودمم نیستم 

سلام عزیزم اگه اطمینان نداری بهشون به املاکی معتبر پیدا کن بگو که اونجا حتما قولنامه رو نویسین اینجوری دیگه خیالت راحت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
خودم از دیوار خونه پیدا کردم اونجا برم برای قولنامه ؟

میتونید از صاحب خونه هم بپرسید چون بلاخره با هم باید برین دیگه احتمالا ایشون یه املاکی مد نظر داشته باشن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

خوب همونو ببرین املاکی کمسیون بدین براتون قولنامه میکنن با کد رهگیری همونجا املاکی سند طرف هم میتونید ببینید بعد امضا کنید 

اگه گف بیا خودمون قولنامه بنویسیم قبول نکن 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
منم خونمو از دیوار دیدم ولی قرار گذاشتیم تو املاکی همه چی قانونی باشه نگرانی نداره فقط سند حتما مطمئ ...

منم ب شوهرم گفتم بره املاکی امیدوارم مشکلی پیش نیاد خیلی استرس دارم

میتونید از صاحب خونه هم بپرسید چون بلاخره با هم باید برین دیگه احتمالا ایشون یه املاکی مد نظر داشته ...

گفت عکسش میفرستم اگه پسند شد میام چون خودش بندره

خوب همونو ببرین املاکی کمسیون بدین براتون قولنامه میکنن با کد رهگیری همونجا املاکی سند طرف هم میتونی ...

باشه گلم ممنون از راهنماییتون♥️