2777
2789
عنوان

غربالگری

100 بازدید | 13 پست

امروز غربالگری دارم‌حدود یک ساعت دیگ

خیلی استرس دارم.

دکترم هفته قبل نوشته بود که وقتی رفتم متخصص سونو گفت ۱۱هفته و ۲روزه زوده برو هفته دیگه بیا.

دوستانی که تجربه دارید سوال خاصی هست که بخوام بپرسم ؟ اجازه فیلم گرفتن میدن؟

آخه همسرم خیلی دوست داره بیاد داخل ولی تا حالا نتونسته حتی صدای قلب نینیو بشنوه

ای جانم به سلامتی عزیزم 😍❤️ بهش بگو اجازه میده قطعا 

من واسه ضربان قلبش که رفتم فیلم گرفتم 

جنسیتش رو بپرس حدودی بهت بگه 

بقیه ش هم خودشون نمودار و ... مینویسن

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

عزیزم بسته به دکتر و مطب داره.بعضی دکترا مشکلی ندارن ولیبعضیا حتی میگن ورود گوشی ممنوع مث دکتر سونوگرافیست من ک موقع پسرم رفتم کلا گفت گوشی وارد اتاق سونو نکن همراه هم نذاشت بیاد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونی با خودت گوشی ببری فیلم بگیری

بعضی جاها سی دی هم میدن خودشون 

استرس نداشته نباش ضربان قلب بچتم میره بالا

کار خاصی نمیکنه ک مایع دوسر جنینو اندازه میزنه و اعضای بدنشو چک میکنه ک همه تشکیل شده باشه 

جنسیتم احتمال زیاد معلوم نمیشه فعلا 

جای ک من رفتم اجازه ورود همسرو نمیدادن خودت فیلم بگیر حتما

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

قبل تو رفتن هم دو لیوان اب بخور 

مثانت نه خیلی پر باشع نه خالی 

اینکه میگن چیز شیرین بخور و این چیزا بنظرم الکیه چون بچه مزه نمیفهمه اصلا اون موقع. ولی ی چی بخور شایدم اثر کنه نمیدونم

یکم قبل سونو راه برو ک بچه حرکت کنه و موقعیتش بهتر باشه برای سونو 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عزیزم بسته به دکتر و مطب داره.بعضی دکترا مشکلی ندارن ولیبعضیا حتی میگن ورود گوشی ممنوع مث دکتر سونوگ ...

اخه چرا.مگه کردا دل ندارن😂 بچه اولمه همسرم خیلی ذوقشو داره

اخه چرا.مگه کردا دل ندارن😂 بچه اولمه همسرم خیلی ذوقشو داره

ب من سال ۹۸ اجازه هیچی نداد نامرد🥺🥺 الانم در امتشار برای بارداری دومم.برام دعاکن این ماه تستم مثبت واقعی بشه ..چندروز دیگه موعدمه

رفتم فیلم‌گرفتم جنسیت نگفت☹️

اخه جنسیت الان بگه هم زیاد دقیق نمی تونه باشه 

البته بستگی داره به نحوه قرارگیری جنین گاها خیلی واضح هست و میتونن جنسیت احتمالی رو بگن ولی بعضی وقتا هم جنین پوزیشنش جوری هست که نمیشه جنسیت رو حدس زد ولی کلا الان جنسیت احتمالی میگن

رفتم فیلم‌گرفتم جنسیت نگفت☹️

اشکال نداره عزیزم ان شاءالله یک ماه و نیم دیگه واسه سونو آنومالی بهت میگه 😘😘 

عدد nt چند بود گلم؟

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی