2777
2789
عنوان

میاین بهترین خودمون باشیم؟

333 بازدید | 31 پست

سلام

کی پایه س از امروز تمرین کنیم که بهترین نسخه از خودمون باشیم؟

مسلما ما خیلی توانایی ها داریم که ازش استفاده نمی‌کنیم و همین باعث میشه از زندگی لذت نبریم.

بنظرم اگر گروهی این کارو تمرین کنیم انگیزه بیشتری میگیریم

مثلا من صبحها میتونم از ۶ تا ۶و نیم که دخترمو مدرسه میبرم آلمانی بخونم. یا مدتیه اضافه وزن پیدا کردم و ورزش نمیکنم و غذای سالم نمی‌خورم

یا سریعتر باید کارای پایان نامه مو انجام بدم و...

زندگی زیباست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حاضرم بهت کمک کنم تا لاغر شی . اگر کمر درد پادرد و افتادگی رحم و مثانه نداشته باشی ولی الان باید ...

لطفا به منم بگو ولی من لاغرم فقط شکم پهلو..اعتمادبنفسم صفرشده سراین قضیه

لطفا به منم بگو ولی من لاغرم فقط شکم پهلو..اعتمادبنفسم صفرشده سراین قضیه

عزیزم من پارسال حلقه میزدم و یه رژیم متعادل گرفتم. هیکلم عالی شده بود

زندگی زیباست...
عزیزم من پارسال حلقه میزدم و یه رژیم متعادل گرفتم. هیکلم عالی شده بود

عزیزم زایمانم خیلی سخت بود حلقه نمیتونم واسه کمردردم بزنم ولی ورزشای دیگه میرم توخونه رژیمتم میشه بهم بدی چون چندروزدیگه بچمو میگیرم ازشیر میتونم رژیم بگیرم

بیاین کارایی که قراره انجام بدیم همینجا بنویسیم.

خیلیاش میتونه مشترک باشه مثل خوردن غذای سالم و ورزش، چک آپ و کلا کارای مربوط به سلامتی

بعضیاشم شخصیه که میتونیم باز به هم کمک کنیم

بهم انگیزه و انرژی بدیم برای انجام دادنشون

من ظهر میام و لیست کارامو مینویسم

زندگی زیباست...
مرسی دوستان🌹 من الان باید برم جایی. اگر هستین لطفا کامنت بذارین تا از یه جا شروع کنیم💪

ولی من کلا میخام تغییرکنم الان چندوقته غیبتو قضاوتو گذاشتم کنار.خودم احساس میکنم مهربونترشدم.نمازمم یک هفته ای هست شروع کردم کلا میخام یه تغییراساسی کنم.وقتی به مرگ فک میکنم میگم خب الان که مردم چه کارهای خوبی توی زندگیم انجام دادم که سرم بالا باشه

عزیزم زایمانم خیلی سخت بود حلقه نمیتونم واسه کمردردم بزنم ولی ورزشای دیگه میرم توخونه رژیمتم میشه به ...

رژیمم رو چند سال پیش رفتم متخصص تغذیه بهم داد

همونو رعایت کردم

چیز خاصی نبود. فقط غذای کم چرب با مقدار کمتر 

مثلا صبحانه یک قوطی کبریت پنیر و دو کف دست نان

میان وعده یک عدد ساقه طلایی و خرما و جای

نهار ۶ قاشق برنج و یک پیاله خورشت دلخواه یا جوجه و... همراه با سالاد و روغن زیتون

عصرانه ۱۰ پسته و یک میوه

شام ماست خیار یا یه تخم مرغ آب‌پز یا سینه مرغ

قبل خواب شیر

البته این میتونه برای هر فرد متفاوت باشه. باید با توجه به وزن فعلی و نیازهای بدنت تغییرش بدی

من البته میوه بیشتر میخوردم ولی باز خیلی لاغر شدم

زندگی زیباست...