2777
2789

۲ سال پیش حامله شدم بچه ام مشکل قلبی داشت توی ۱۵ هفته و نیم سقط کردم الان بهم گفتن اگه بری ای وی اف پی جی دی بچه سالم میزارن واست ولی هزینه اش بیشتر از ۱۰۰ میلیونه حدود ۱۵۰ میلیون و احتمال بارداریش ۶۰ درصد و اگه دوباره حامله بشم خودم هم احتمال اینکه مریض بشه دوباره و مجبور بشم سقط کنم ۵۰ درصده چون مشکل ژنتیکی داریم اون سالی که سقط کردم از لحاظ روحی خیلییییی اذیت شدم ولی اونقدری هم پولدار نیستم که ۱۵۰ میلیون واسم پولی نباشه شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید ؟؟؟

به نظرتون با وجود اینکه میدونم احتمال ۵۰ درصد مریض میشه اگه خودم حامله بشم و نرم از اون روش مطمئن که گرونه گناه نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم اگه بچه ات خدایی نکرده بیمار باشه هزینه ی مالی و روانیش برات خیلی بیشتر از ۱۵۰ میشه 

پول رو بده و با خیال راحت انجام بده

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
گلم اگه بچه ات خدایی نکرده بیمار باشه هزینه ی مالی و روانیش برات خیلی بیشتر از ۱۵۰ میشه  پول ر ...

اگه مریض باشه که قطعا میفهمم سقط میکنم بار روانیش فقط واسه سقطه هزینه اش هم ۱۰ برابر کمتره ولی خب دفعه قبل خیلی غصه خوردم که مجبور شدم سقط کنم 

من اقا هستم

و خیلیها نظراتم رو قبول ندارن

اگه خواستین نظر بدم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
بفرمایید 

اگه خدا بهتون بچه بده و شما و همسرت مثلا در تصادف فوت کنین و بچت زنده بمونه از خدا چی میخوای ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
اگه خدا بهتون بچه بده و شما و همسرت مثلا در تصادف فوت کنین و بچت زنده بمونه از خدا چی میخوای ؟

سوال چیز دیگه ای بود مثل اینکه حق دارن دوست ندارن شما نظر بدی 

سوال چیز دیگه ای بود مثل اینکه حق دارن دوست ندارن شما نظر بدی 

حداقل سوال من رو با دقت میخوندین

شاید متوجه میشدین

از خدا میخوام هوای بچمو داشته باشه 

به نظرتون خدا چجوری باید هوای بچه شما رو داشته باشه ؟