2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم همه بقایای سقط دفع شده؟

7742 بازدید | 27 پست

۱۰ روزه خونریزی دارم سه روز اول لکه بینی و در ادامه لخته،چیز غیر طبیعی ندیدم ، باید چیکار کنم بذارم خونریزی قطع بشه برم برای سونو یا الان باید برم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه نمیدونم کی برم بذارم قطع بشه یا الان باید برم؟

من سقط داشتم یادم نمیاد به ده روز رسید یانه ولی میدونم خییییلی وحشتناک داشتم و کمردرد شدید موقعی که میخاس بقایای جنین بیفته قبلش تند تند سرویس میرفتم لختهای بزرگ میومد و آخرین سری کنار توالت نشستم جنین افتاد اندازه ۷ سانت شبیه سنگ دون مرغ بود خیییییلی سفت بود بعد که خونریزیم قطع شد رفتم سونو گف رحمت تمیز شده چیزی نمونده حتما قطع شد برو لازمه

بعد شنیدم یه چیزی شبیه کیسه دفع میشه من بغیر از لخته چیز دیگه ایی ندیدم

اول لختهای خون میاد تند تند پشت بندش اون کیسه میفته دردم نداره فقط کمردرد میشی مثه پری یخورده بیشتره کمردردش من تا چند ماه کمردرد بودم

خودشون نگفتن؟ برای بقایای جفت دکتر گفت بعد ده روز برم  خونریزیمم همچنان ادامه داشت زنگ بزن مطب ...

تو سونوی اول گفت پوچه ولی برای اطمینان ۱۰روز دیگه بیا ولی یه هفته بعد افتادم به خونریزی دیگه نرفتم سونو