2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه ات بادا ب دور از خیالت

شدم سر گشته و سودای دیارت

کجایی دلا ک دلم سنگینی میکند

غم و درد فراغت در دلم ننگینی میکند

گریه ام حتی با اشک چشمانت جاری نشد

عالمم حتی با فراموشی خیالت عالی نشد. 

امشبم یکم من شاعریم گل کرد 🤭😐

خیلب شبا خیلی شبا خیلی شبا. داستان من تا صبح همین بوده و هست. 

چیکارمی کنی؟

من کارم اوکیه درآمدم شکرخدا خوبه اما فکر کنم تو روابطم گیجم اصن نمیدونم دوست داشتن چجوریه نمیدونم دارم کاردرست انجام میدم یانه!قلبم درمیگیر

چیکارمی کنی؟ من کارم اوکیه درآمدم شکرخدا خوبه اما فکر کنم تو روابطم گیجم اصن نمیدونم دوست داشتن چجو ...

باید وایسی. خودتو گم کردی. اول خودتو پیدا کن. بعد صبر داشته باش. ببین بهش حس داری یا نه. ببین اگه ازش دوری استرس و غم میگیری یا نه!. 

من شبا پروپانول میخورم. قلبم اروم میشه. بهش فک نمیکنم. 

باید وایسی. خودتو گم کردی. اول خودتو پیدا کن. بعد صبر داشته باش. ببین بهش حس داری یا نه. ببین اگه از ...

اصن نمیدونم ذهنم منفیه داغونم نه میدونم دردم چیه نه میدونم چی میخام من یه مدت فلوکستین استفاده میکردم البته اگه اسمشودرست گفته باشم