آرشیداااااامممم مدیر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1014 عنوان بیااااین😳😳 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 33 پست بیاین عکس بذاریم دور هم باشیمعکس غذا،خنده دار هرچی فعال باشینا تنبلی نکنین😁 1402/11/18 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7524 یعنی نخرم ؟ می خواستم برا نوروز ، عیدی به مادرم کادو بدم اگه میدونی سلیقه ی مادرت هست چرا قشنگهببین خود مامانت با چی خوشحال میشه، اگه براش ارزشمنده بخر عزیزم دستتم دردنکنه😍❤️ زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28022 اگه میدونی سلیقه ی مادرت هست چرا قشنگه ببین خود مامانت با چی خوشحال میشه، اگه براش ارزشمنده بخر عزی ... خودش که می خواد از ایناولی خب باید قشنگ هم باشهیه جورایی منصرف شدمآخه گفتن خیلی قشنگ نیست از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7524 خودش که می خواد از اینا ولی خب باید قشنگ هم باشه یه جورایی منصرف شدم آخه گفتن خیلی قشنگ نیست به نظرم چینی خوشگلتره مثلا سفید باشه درش چوبی، یا حتی رزین و لاکی باشه راحتتره چیزی پیدا کردی عکس بفرست یا تاپیک بزن تگم کن نظر بدیم😍😂 زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28022 به نظرم چینی خوشگلتره مثلا سفید باشه درش چوبی، یا حتی رزین و لاکی باشه راحتتره چیزی پید ... اوووووووو رزین میدونی چقدر گرونه 😖 از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻